/ Προτάσεις / Υπέροχες παραλίες κοντά στην Αθήνα

Υπέροχες παραλίες κοντά στην Αθήνα

mara on July 9, 2018 - 08:53 in Προτάσεις
5 (100%) 1 vote

Είτε επειδή αργεί η καλοκαιρινή άδεια είτε επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα για διακοπές, πολλοί είναι οι κάτοικοι της πρωτεύουσας που αναζητούν κοντινές παραλίες για μονοήμερες εξορμήσεις, κυρίως τα σαββατοκύριακα.  Το Συναπάντημα πήγε σε τρεις από τις πιο κοντινές παραλίες- που αξίζει να επισκεφτείτε- και σας τις προτείνει….

bty Δίπλα στο Σούνιο– ακριβώς πριν τα Λεγραινά– υπάρχει μία υπέροχη παραλία, που θα σας κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε κάποιο νησί και κολυμπάτε στα καταγάλανα νερά του. Για να φτάσετε στο σημείο, θα ακολουθήσετε την πινακίδα που γράφει «Ιδιοκτησία Κ.Α.Π.Ε.». Η παραλία είναι μικρή, έχει βότσαλα και τα νερά είναι βαθιά. Τα σαββατοκύριακα θα πρέπει να πάτε αρκετά νωρίς, για να βρείτε εύκολα θέση στάθμευσης και χώρο για να τοποθετήσετε τα πράγματά σας: ομπρέλα, ψάθες, πετσέτες. Δεν είναι οργανωμένη, αλλά πάνω στον δρόμο υπάρχει ένα μπαρ. Θα παρκάρετε στον δρόμο και θα πρέπει να κατέβετε αρκετά σκαλοπάτια μέχρι την παραλία. Δίπλα στην παραλία αυτή βρίσκεται παραλία γυμνιστών. Τις δύο παραλίες τις χωρίζει ο βράχος.

paralies_03 Κόκκινο λιμανάκι Ραφήνας: Μία παραλία που προτιμούν οικογένειες, καθώς τα νερά είναι ρηχά. Είναι αρκετά στενή, αλλά το περιβάλλον είναι πολύ ωραίο, καθώς τριγύρω υπάρχουν πολλά δέντρα. Δεν είναι οργανωμένη και θεωρείται μία από τις ωραιότερες παραλίες της Αττικής.

paralies_01 paralies_02 Μικρές, μη οργανωμένες παραλίες με καθαρά νερά υπάρχουν κοντά στη Βραυρώνα, στη νότια ακτή της Αττικής. Η περιοχή έχει σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα, το πιο γνωστό εκ των οποίων είναι ο ναός της Αρτέμιδος. Κάποια λιμανάκια απέχουν αρκετά από τον δρόμο και για να φτάσετε, θα πρέπει να διανύσετε με τα πόδια μια απόσταση δέκα λεπτών, αλλά αξίζει τον κόπο…

———————————————————–

Οι παραπάνω φωτογραφίες ανήκουν στη δημιουργό της σελίδας «Το Συναπάντημα» και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους χωρίς την αναφορά πηγής προέλευσής τους.

The above photos are copyright protected by law and their reproduction without the permission of the creator of the webpage “to sinapantima” is prohibited.

————————————————————

Διαβάστε επίσης:

Μέρη και υπηρεσίες αποκλειστικά για γυναίκες: http://www.sinapantima.gr/?p=9710

Ζωγραφίζοντας σε γυαλί: http://www.sinapantima.gr/?p=9923

Σκόπελος: Το καταπράσινο νησί των θρύλων: http://www.sinapantima.gr/?p=9963

 

 

 

1 POST COMMENT
Rate this article
5 (100%) 1 vote

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comments
  • July 12, 2018

    really nice

    Reply