/ Προτάσεις / Όταν τα μπαχαρικά βάζουν πινελιές διακόσμησης

Όταν τα μπαχαρικά βάζουν πινελιές διακόσμησης

mara on October 15, 2014 - 00:30 in Προτάσεις
Rate this post

Φθινόπωρο… Αν και είμαστε με μια γεύση νοσταλγίας από τις καλοκαιρινές διακοπές και θα θέλαμε στη διακόσμησή μας να «μυρίζουμε» καλοκαίρι, αυτή τη φορά σας έχω άλλες προτάσεις…

Τι θα λέγατε να εκμεταλλευτούμε ο,τιδήποτε έχουμε στην κουζίνα μας; Ας αρχίσουμε από τα βαζάκια των μπαχαρικών. Αυτά τα υπέροχα γυάλινα βαζάκια, μπορούν να μας δώσουν πολλές λύσεις ανανέωσης των χώρων μας. Θα σας δώσω κάποιες ιδέες για το υπνοδωμάτιο, το μπάνιο και το γραφείο.

mpaxarika_05

Υπνοδωμάτιο:

Ρίχνουμε στο εσωτερικό τους χάντρες από κολιέ ή βραχιολάκια που μας έχουν χαλάσει ή από ένα παλιό κομπολόι που έσπασε ή από σπασμένα κολιέ της μικρής μας κόρης που έχουν έντονα χρώματα… Τα τοποθετούμε πάνω στη σιφονιέρα μας μαζί με τα αρώματα και τα καλλυντικά μας…

mpaxarika_13 mpaxarika_11 mpaxarika_09

Μπάνιο:

Μπορούμε να διαφοροποιηθούμε εδώ και να βάλουμε αρωματική άμμο ή μικρά σαπουνάκια, αλλά και με τις χάντρες θα έχουμε πολύ ωραίο αποτέλεσμα.

mpaxarika_07 mpaxarika_03

 

Γραφείο:

Ως πολύ ιδιαίτερες, λιτές και πρακτικές μολυβοθήκες…

mpaxarika_14

 

 

Οι παραπάνω φωτογραφίες ανήκουν στη δημιουργό της σελίδας «Το Συναπάντημα» και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους χωρίς την αναφορά πηγής προέλευσής τους.

The above photos are copyright protected by law and their reproduction without the permission of the creator of the webpage “to sinapantima” is prohibited.

 

 

 

 

 

 

2 POST COMMENT
Rate this article
Rate this post

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments