/ Δημιουργίες / Δημιουργώντας για το Πάσχα

Δημιουργώντας για το Πάσχα

mara on April 11, 2016 - 10:13 in Δημιουργίες
5 (100%) 2 votes

Καθώς πλησιάζει το Πάσχα, αναζητάμε λαμπάδες και δώρα για άτομα που αγαπάμε. Όπως λέμε πάντα, το καλύτερο δώρο είναι αυτό που δημιούργησαν τα χέρια μας και για τον λόγο αυτό θα σας δείξω κάποιες ωραίες ιδέες.

pasxa_2016_09

Μερικές από τις παρακάτω δημιουργίες το Συναπάντημα τις δώρισε στην πασχαλινή αγορά του Ιδρύματος Γεωργιάδη, που θα γίνει αυτές τις μέρες στην παραλία της Χαλκίδας.  Σκοπός του Ιδρύματος είναι να βοηθήσει οικογένειες παιδιών που πάσχουν από διάφορες ασθένειες και χρειάζονται νοσηλεία στο εξωτερικό. Αξίζει να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια. Πέρα από λαμπάδες και κεριά, στη συγκεκριμένη αγορά θα βρείτε κουλουράκια, ποτά και πολλά άλλα.

pasxa_2016_01 Φέτος οι λαμπάδες ακολουθούν τη vintage… μόδα. Οι συγκεκριμένες έχουν άρωμα βανίλιας και σοκολάτας-καραμέλας αντίστοιχα. Χρησιμοποίησα διαφορετικό χρώμα δαντέλας, ανάλογα με τα χρώματα του σχεδίου.

pasxa_2016_04 Μπορείτε να κάνετε το ίδιο σχέδιο και σε απλό κερί. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο όμορφο. Υπάρχουν απλές δαντέλες, αυτοκόλλητες κορδέλες, δαντέλες από κάποιο ρούχο που δεν φοράτε πλέον, κορδέλες που τύλιγαν ένα δώρο που σας έφεραν. Αξιοποιείστε όσα υλικά έχετε στη διάθεσή σας.

pasxa_2016_03 Ένα πιο λιτό αποτέλεσμα για όσους δεν θέλουν πολλά σχέδια. Μπλε δαντέλα και ένα φτερό ή μπλε δαντέλα και ένα καράβι σε μία λαμπάδα με άρωμα. Την τελευταία θα μπορούσαμε να τη δωρίσουμε και σε κάποιον άνδρα της οικογένειας.

pasxa_2016_02 Πιο παιχνιδιάρικες. Με δαντέλες, κορδέλες, φτερά, πούλιες, πασχαλίτσες και μαργαρίτες. Η βαφτισιμιά σας θα ξετρελαθεί.

pasxa_2016_07 pasxa_2016_08 Μεγάλο και μικρό κερί ίδιου θέματος. Μπορείτε να τα στολίσετε στην ίδια πιατέλα με κουλουράκια στην τραπεζαρία σας ή να τα δωρίσετε. Για τα μεγαλύτερα κεριά θα χρειαστείτε χοντρή κορδέλα για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

 

Οι παραπάνω φωτογραφίες ανήκουν στη δημιουργό της σελίδας «Το Συναπάντημα» και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους χωρίς την αναφορά πηγής προέλευσής τους.

The above photos are copyright protected by law and their reproduction without the permission of the creator of the webpage “to sinapantima” is prohibited.

 

Διαβάστε επίσης:

Λαμπάδες και πασχαλινά κεριά: http://www.sinapantima.gr/?p=4604

Χειροποίητες λαμπάδες: http://www.sinapantima.gr/?p=346

Πασχαλινά Έθιμα: http://www.sinapantima.gr/?p=4912

Πασχαλινή διακόσμηση: http://www.sinapantima.gr/?p=494

 

 

8 POST COMMENT
Rate this article
5 (100%) 2 votes

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 Comments
  • April 19, 2016

    οι ωραιότερες λαμπάδες!

    Παρασκευή
    Reply
  • April 19, 2016

    πραγματικά υπέροχες!!!!!

    Anna
    Reply
  • April 19, 2016

    πάρα πολύ ωραίες οι λαμπάδες!και τα κεράκια!όλα πανέμορφα!

    Στέλλα-Μαρία
    Reply
  • April 19, 2016

    love them all!

    Aria P.
    Reply
  • April 19, 2016

    omg!wonderful!!!!!masterpieces!!!!!

    N. from Hamburg
    Reply
  • April 19, 2016

    ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΛΑΜΠΑΔΕΣ!ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΙΜΙΑ ΜΟΥ!ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΑΣ,ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ!

    ΝΙΚΟΣ Α.
    Reply
  • April 19, 2016

    υπέροχη πρωτοβουλία να τα δωρίσετε και πανέμορφα όλα

    μ.
    Reply
  • March 23, 2018

    Καλο κουραγιο στους καλλιτεχνες με πολλες και ωραιες ιδεες.

    Γιωργος
    Reply