/ Προτάσεις / Ατομική Έκθεση Φωτογραφίας «A woman to love II»

Ατομική Έκθεση Φωτογραφίας «A woman to love II»

mara on May 4, 2016 - 09:07 in Προτάσεις
Rate this post

 

Το Συναπάντημα σας προτείνει να επισκεφθείτε την Ατομική Έκθεση Φωτογραφίας «A woman to love II» στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, τα εγκαίνια της οποίας θα γίνουν την Τρίτη 24 Μαΐου 2016 στις 19:30.

fwto_01

Λίγα λόγια για την έκθεση: Ο SPAP Photography παρουσιάζει πόζες γυμνού γυναικείου πορτραίτου, που απεικονίζουν την πλαστικότητα και αρμονία του γυναικείου σώματος και την καλλιτεχνική ευαισθησία του δημιουργού τους. Μεταξύ των έργων που θα εκτεθούν βρίσκεται το διεθνώς βραβευμένο – HM FIAP Awarded Author (Honourable Mention from Federation Internationale De L’Art Photographique – Διεθνής Ένωση Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας) – συνημμένο πορτραίτο: “Maria Woman” -Stylist, Make Up Artist: Ζωή Ευθυμοπούλου & Model: Μαρία Μελεούνη και το συνημμένο γυμνό: “Based Woman” -Selected Author- τα οποία διακρίθηκαν στον διεθνή διαγωνισμό 10th International Salon-circuit of Art Photography “With Love to Women” – 2015.

Πριν τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί, με τη σύμπραξη της ηθοποιού Ιζαμπέλλας Κογεβίνα, ομιλία του συγγραφέα Ευγένιου Πιέρρη με τίτλο: «Το γυμνό στην Τέχνη δια μέσου των Αιώνων» -από τα πανάρχαια χρόνια όταν οι πρόγονοί μας ζωγράφιζαν τις πρώτες γυμνές ερωτικές παραστάσεις μέσα στις σπηλιές μέχρι και τον 20 αιώνα με τα επαναστατικά γυμνά της σπουδαίας ελληνίδας φωτογράφου Nelly’s. Ταυτόχρονα με την ομιλία θα γίνει προβολή επιλεγμένων έργων Τέχνης.

fwto_02

Πληροφορίες για την έκθεση:

Εγκαίνια: Τρίτη 24 Μαΐου 2016 στις 19:30

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Τούλα Μπράτη- Κόκκαλη

Διάρκεια: από Δευτέρα 23 Μαΐου 2016 έως και Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Ώρες Λειτουργίας – καθημερινά: 10:00 – 13:00 & 17.30 – 20.30

Διεύθυνση: Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, οδός Δρόση 2 και Δροσίνη, Πλατεία Σολωμού, Ψυχικό

Τηλέφωνο κέντρου – έκθεσης: 210 6745135

Email: info@SpapPhotography.com

——————————————————————————————————————————————

 Τη δημοσίευση αυτή το Συναπάντημα την αφιερώνει στη μνήμη του Κωνσταντίνου Τζανίδη, που του άρεσε η Τέχνη της φωτογραφίας και αυτές τις μέρες συμπληρώθηκαν δύο χρόνια απουσίας του…

0 POST COMMENT
Rate this article
Rate this post

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *