/ Προτάσεις / Οι τυχεροί των προσκλήσεων παραστάσεων στο El Convento Del Arte

Οι τυχεροί των προσκλήσεων παραστάσεων στο El Convento Del Arte

mara on October 9, 2017 - 09:32 in Προτάσεις
5 (100%) 1 vote

Το Συναπάντημα– ως χορηγός επικοινωνίας-  εξασφαλίζει διπλές προσκλήσεις για εξαιρετικές θεατρικές και μουσικές παραστάσεις. 

Τα ονόματα των τυχερών είναι:

Δύο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Όλες του κόσμου οι μουσικές» του Πάνου Αμαραντίδη με τον Παναγιώτη Πετράκη για τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου:

1) Ντίνα Μεϊδάνη

2) Δημήτρης Παπαδημητρίου

Δύο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «STRASS…» με την Τάνια Τρύπη και τον Αλέξανδρο Ρήγα για την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου:

1) Χρύσα Λεστάρη

2) Μανώλης Κορνιζάκης

————–

Λεπτομέρειες για τις παραστάσεις:

?????????????????????? «Όλες του κόσμου οι μουσικές» του Πάνου Αμαραντίδη: Ένα μουσικό & γευστικό ταξίδι στις γειτονιές του κόσμου!

Ενότητα 1 – Ισπανία-«El fuego de la Pasión» με τον Παναγιώτη Πετράκη. Δευτέρα 9 Οκτωβρίου και Δευτέρα 6 Νοεμβρίου

Flamenco, Paso Doble, latin pop, jazz, salsa, merengue, tango, bolero και άλλα ισπανόφωνα αγαπημένα τραγούδια, θα πλημμυρίσουν τις Δευτέρες 9 Οκτωβρίου και 6 Νοεμβρίου, την σκηνή του El Convento Del Arte, με τον αγαπημένο ηθοποιό/ερμηνευτή Παναγιώτη Πετράκη σε μια μουσική παράσταση/ιδέα του Πάνου Αμαραντίδη, σε ενορχηστρώσεις του μαέστρου Κωνσταντίνου Παγιάτη, γεμάτη ρυθμό, αισθησιασμό και πάθος. Η τσιγγάνικη παράδοση της Ανδαλουσίας, οι δονήσεις των ισπανικών και λάτιν χορών και ο ερωτισμός της Ιβηρικής, θα αφυπνίσουν όλες τις αισθήσεις του κοινού, για να ζήσει μια πρωτόγνωρη, δυναμική, εκφραστική και αισθησιακή εμπειρία… Ένα ταξίδι σε έναν αγαπημένο προορισμό με τη φωνή του Παναγιώτη Πετράκη συνοδεία πλήκτρων, κρουστών και κιθάρας.

Το Ισπανικό μενού της βραδιάς, που υπογράφει ο Chef Μιχάλης Ντουνέτας, θα συνοδεύσουν κρασιά από τον υπέροχο ισπανικό αμπελώνα  που θα κάνει κάθε ουρανίσκο να χορεύει και αυτός φλαμένκο.

Ο Παναγιώτης Πετράκης  συστήνεται: Ο ηθοποιός και τραγουδιστής Παναγιώτης Πετράκης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε θέατρο στη σχολή Βεάκη και παράλληλα ξεκίνησε να μελετά τραγούδι με τον -διεθνούς φήμης- βαρύτονο Κώστα Πασχάλη. Συνέχισε τις σπουδές του πάνω στο αγαπημένο του θεατρικό είδος, το μιούζικαλ, στη Νέα Υόρκη ως υπότροφος του ιδρύματος Fulbright. Έχει πραγματοποιήσει συναυλίες σε Ελλάδα, Κύπρο και Αμερική κι έχει συνεργασθεί στο θέατρο με μερικούς από τους πιο σπουδαίους Έλληνες και ξένους σκηνοθέτες. Ενδεικτικά αναφέρονται παραστάσεις ορόσημο στην 20ετή πορεία του: Follow the fellow who follows a dream και Οι απάχηδες των Αθηνών στην Εθνική Λυρική Σκηνή, τα μιούζικαλ Saturday Night Fever, Funny Girl, Δαίμονες και Priscilla, Queen of the desert. Από το 2010 συμπράττει με την Λαϊκή ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης». Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και show.

Συντελεστές:

Ερμηνεία : Παναγιώτης Πετράκης

Σκηνοθεσία / Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Πάνος Αμαραντίδης

Μαέστρος/Ενορχηστρωτής: Κωνσταντίνος Παγιάτης

El Convento Del Arte: Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα

 Διάρκεια: 2 ώρες. Θα υπάρξει και διάλειμμα

Ώρα προσέλευσης: 21:15 – Ώρα έναρξης: 22:00

Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:15 για ποτό και φαγητό

Πληροφορίες – Κρατήσεις: El Convento Del Arte – τηλ. 2105200602 –email: info@elconvento.gr

Είσοδος: 12 euro

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr

 Χορηγός επικοινωνίας: Το Συναπάντημα

 

convento_01«STRASS…»  με την Τάνια Τρύπη και τον Αλέξανδρο Ρήγα, γιατί ως γνωστόν και στα ελληνικά «there is no business like show business». Από Τετάρτη 11 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας και η Τάνια Τρύπη θα  μαγέψουν και πάλι τους θεατές από σκηνής, με τις μουσικές τους επιλογές, τα ντουέτα τους, τα τραγούδια τους αλλά και τους απολαυστικούς καυστικούς διαλόγους που ανταλλάσσουν, σε ένα μαγικό γεμάτο strass πάντρεμα του θεάτρου, του bar, του μιούζικαλ, της κωμωδίας και μίας αληθινής πρότασης για διασκέδαση! Ένα ιδιαίτερο musical – show που τα έχει όλα. Το STRASS είναι μια μουσικο – θεατρική παράσταση που με μεγάλη δόση από χιούμορ και ευφυή κείμενα, μας ξεναγεί  αρχικά σε διάσημα τραγούδια του παγκόσμιου κινηματογράφου και θεάτρου,(all that jazz, big spender, light my fire, it s men’s world, Roxanne, bang bang κ.ά.) και  εν συνεχεία μας φέρνει στα καθ’ ημάς, στο ελληνικό ρεπερτόριο με μνήμες, αναμνήσεις και πολλή διάθεση για χορό, ποτό, κέφι και τραγούδι…   (Γερνάω μαμά, όπα είπα λέω, τα παιδιά του Πειραιά, το τραμ το τελευταίο, όταν πίνει μια γυναίκα, ιστορία μου αμαρτία μου, αυτή η νύχτα μένει, μια ζωή πληρώνω, το ροκ, ανήκω σε μένα, γύφτισσα μέρα, ταμπακέρα κ.ά.).

Λίγα λόγια για την υπόθεση: Ένας σκηνοθέτης αποφασίζει να ανεβάσει ένα μιούζικαλ σε ένα νυχτερινό μαγαζί. Έχει το έργο, έχει τις ιδέες, έχει το κέφι και περιέργως για την εποχή… έχει και τα χρήματα. Αυτό που δεν έχει είναι ταλαντούχες και ωραίες  γυναίκες να πλαισιώσουν τους απαιτητικούς ρόλους του φιλόδοξου μιούζικαλ. Η κατάλληλη υποψήφια πρέπει να έχει πολύ ωραία φωνή, άρτιο υποκριτικό ταλέντο, εξαίσια κίνηση και αποστομωτική εμφάνιση. Αίσθηση του χιούμορ, αίσθηση της σκηνής, αίσθηση του αισθησιασμού/ερωτισμού, έκτη αίσθηση και φυσικά… να προκαλεί αίσθηση! Όσες πιστές, καλούνται να προσέλθουν στην οντισιόν που διοργανώνει ο φιλόδοξος και απαιτητικός σκηνοθέτης. Ένα βράδυ λοιπόν, η οντισιόν αρχίζει… και αφήνοντας άναυδο τον ιδιότροπο σκηνοθέτη, εμφανίζεται η υποψήφια εκείνη που θα κερδίσει τόσο αυτόν όσο και το κοινό… που θα μας ταξιδέψει με το τραγούδι και την κίνησή της στονψυχαγωγικό και εκθαμβωτικό χώρο της show business… γιατί ως γνωστόν και στα ελληνικά «there is no business like show business”…!!!

Συντελεστές:

Πρωταγωνιστούν – Τραγουδούν: Τάνια Τρύπη, Αλέξανδρος Ρήγας

Κείμενα – Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας

Μαέστρος: Σωτήρης Σινάνης

Κοστούμια: Κατερίνα Δασκαλάκη

El Convento Del Arte: Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα, τηλ: 210 5200602

Έναρξη: Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 και κάθε Τετάρτη

Παραστάσεις:

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου

Διάρκεια: 2:30 ώρες

Ώρα προσέλευσης: 21:30 – Ώρα έναρξης: 22:00

Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:15 για ποτό και φαγητό

Πληροφορίες – Κρατήσεις: El Convento Del Arte – τηλ. 2105200602 –email: info@elconvento.gr

Είσοδος: 10 euro

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr

 Χορηγός επικοινωνίας: Το Συναπάντημα

 

convento_04«Mind Games – Can You Escape ? »με τον Amazing Dio. Από Πέμπτη 12 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη.

Έχεις καταφέρει να αποδράσεις από κάθε escape room της Αθήνας, αλλά το απόλυτο escape room ξέρεις ποιο είναι; Το μυαλό σου ! Μπορείς να αποδράσεις από τα “Mind Games”; Μπορείς να κρύψεις τα μυστικά σου από τον Amazing Dio,πριν τα βρει εκείνος; Στη νέα διαδραστική παράσταση του Amazing Dio ” Mind Games – Can You Escape ? ” το El Convento Del Arte γίνεται ένα τεράστιο escape room και o Dio προσπαθεί να ξεκλειδώσει κάθε μυστικό σου όσο βαθιά και εάν βρίσκεται στο μυαλό σου, προσπαθεί να σου αποκαλύψει επιθυμίες που έχεις ξεχασμένες και να σε κάνει να ταξιδέψεις για άλλη μια φορά στον μαγικό του κόσμο, στα “Mind Games “, όπου όλα είναι πιθανά. Μια διαδραστική παράσταση που το κοινό καθορίζει την πορεία της ! Μια παράσταση που την έχουν δει πάνω από 3500 θεατές, για την οποία το Athens Daily Secret έγραψε “Συναρπαστικό ! Το τέλος της λογικής” ” Mind Games – Can You Escape ? ” με τον μοναδικό Amazing Dio.

Συστηθείτε… Ο Amazing Dio είναι ένας από τους πλέον καταξιωμένους Mentalist μάγους στην Ελλάδα. Έγινε ευρύτερα γνωστός κυρίως μέσα από την συνύπαρξή του – επί σκηνής – με την Πέμη Ζούνη και τη συνεργασία του με το El Convento Del Arte για δύο επιτυχημένες σεζόν, την επιμέλεια σε μαγικά κόλπα του videoclip “Πετάω” της Μαρίζας Ρίζου και του Πάνου Μουζουράκη, αλλά και την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή “ο Μαγος του Ροζ”. Ο Amazing Dio έχει αναπτύξει το μοναδικό του στυλ συνδυάζοντας την κλασική τέχνη της υποβολής με το σύγχρονο κωμικό θέατρο, κάτι που τον καθιέρωσε ως έναν από τους καλύτερους εκπροσώπους του είδους. Ειδικότερα, χρησιμοποιεί τις πέντε του αισθήσεις με τέτοιον τρόπο, ώστε να δημιουργεί την ψευδαίσθηση μιας έκτης αίσθησης, αναμιγνύοντας τεχνικές αποπροσανατολισμού και γνώσεις ψυχολογίας μαζί με την ικανότητά του να “διαβάζει” τη γλώσσα του σώματος και να επηρεάζει την σκέψη του άλλου μέσω της υποβολής.  Amazing Dio : www.amazingdio.com

Promo Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=CitiKfcVQ-k&feature=youtu.be

Σενάριο / Παρουσίαση : Amazing Dio

Αφήγηση : Πέμη Ζούνη

Επιμέλεια : Harrismatic

Αφίσα: Περσέας Αρκομάνης

El Convento Del Arte, Βιργινίας Μπενάκη 7, 104 36 Μεταξουργείο,

Τηλ: 210 5200602 – e-mail: info@elconvento.gr

Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:15 για ποτό και φαγητό

Έναρξη: 21:45

Διάρκεια: 2 ώρες με διάλειμμα

Είσοδος: 8,00€ (ελάχιστη κατανάλωση 5,00€)

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr

Χορηγός επικοινωνίας: Το Συναπάντημα

pavlina_01«Sidewalks de la rue Pigalle» με την Pavlina Styl & την πενταμελή ορχήστρα τηςΠαρασκευή 13 Οκτωβρίου, Πέμπτη 2 και Παρασκευή 24 Νοεμβρίου

Η περφόρμερ Pavlina Styl με την πενταμελή ορχήστρα της παρουσιάζουν την παράσταση «Sidewalks de la rue Pigalle» στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Μικρό Παρίσι των Αθηνών»  την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και για ακόμη δύο εμφανίσεις την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου και την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, στην μουσική σκηνή του El Convento del Arte. Ένα πρόγραμμα με νέες διασκευές και αγαπημένα κομμάτια του διεθνούς και ελληνικού ρεπερτορίου, που είναι βασισμένα κυρίως στο μουσικό θέατρο και το καμπαρέ. Οι θεατές θα ταξιδέψουν μέσα από ακούσματα της Belle Époque και του μεσοπολεμικού Βερολίνου, φθάνοντας στο Dark Cabaret -του σήμερα και όχι μόνο- με swing-cabaret, tango, valse και jazz διασκευές, μέσα από τους ρυθμούς των J. Brel, Ε. Piaf, Κ. Weill, Νino Rota, Γ. Σπανό, Σ. Κραουνάκη κ.ά.

Συντελεστές :
Παυλίνα Στυλιανού (Pavlina Styl): φωνή
Χρίστος Θεοδώρου: πιάνο-ενορχήστρωση
Αγγελική Ποτήρι: Βιολί

Νίκος Κουλούρης : σαξόφωνο

Αντώνης Αρβανίτης: κοντραμπάσο
Ρόλη Γιαμοπούλου: ντραμς

Επιμέλεια παραγωγής: Pavlina Styl

Facebook page: https://www.facebook.com/Παυλίνα-Στυλιανού-Pavlina-Styl-471372359699429/timeline/

Η Pavlina Styl συστήνεται: Γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου όπου και ξεκίνησε την επαφή της με τη μουσική μελετώντας πιάνο και θεωρητικά. Σπούδασε Medical Sciences and Human Nutrition στο Πανεπιστήμιο του Surrey-Guildford με μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο του Sheffield στην Αγγλία. Επιστρέφοντας στην Αθήνα συνέχισε τις σπουδές της στη μουσική, παρακολούθησε μαθήματα κλασικού τραγουδιού και μουσικού θεάτρου με τη σοπράνο Μάιρα Μηλολιδάκη, σύγχρονο τραγούδι με την Έλλη Πασπαλά και κινησιολογίας με τη Φρόσω Κορρού. Έχει εμφανιστεί σε συναυλίες, σε μουσικά φεστιβάλ όπως το μικρό Παρίσι των Αθηνών-Petit Paris d’ Athenes και τα πρόγράμματά της με τους τίτλους «MiLorDs», «Les Ombres de la Rue», «Τα βήματα των χωρισμένων εραστών», «Double visage à l’extrême», «Danser dans le Noir», «Sidewalks de la rue Pigalle», «Les demoiselles d’ Avignon» σημείωσαν ιδιαίτερη επιτυχία συνεργαζόμενη με τους πιανίστες- συνθέτες Μάνο Αθανασιάδη, Δημήτρη Σεβδαλή, Mάνο Κιτσικόπουλο, Χρίστο Θεοδώρου και με τζαζ μουσικά σύνολα, σε Αθήνα και Κύπρο, σε χώρους όπως το Faust Bar Theater, το Θέατρο Χυτήριο, το El Convento del Arte, το Θέατρο Εliart, το Νομισματικό Μουσείο Aθηνών (Ιλίου Μέλαθρον), το Θέατρο Βeton 7, το Τρένο στο Ρουφ κ.ά., ερμηνεύοντας τραγούδια ρεπερτορίου swing cabaret (J. Brel, E. Piaf, K.Weill, M. Dietrich, S.Gainsbourg, J. Kander, Ν.Rota, C. Porter κ.α.).

El Convento Del Arte- Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα, Τηλ.: 2105200602

Ημέρες παραστάσεων:

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Ώρα προσέλευσης: 21:30 – Ωρα έναρξης: 22:00

Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:15 για ποτό και φαγητό

Πληροφορίες – Κρατήσεις: El Convento Del Arte – τηλ. 2105200602 –email: info@elconvento.gr

Είσοδος: 8 euro

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr

 Χορηγός επικοινωνίας: Το Συναπάντημα

———————————————————————

Διαβάστε επίσης:

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Το αγόρι με τη βαλίτσα» με την υπογραφή του Η.Καρελλά: http://www.sinapantima.gr/?p=9048

Υπέροχες μεταμορφώσεις παλιών αντικειμένων και ανακυκλώσιμων υλικών: http://www.sinapantima.gr/?p=8995

Ταξίδι σε άγνωστες γωνιές του πλανήτη: http://www.sinapantima.gr/?p=9034

1 POST COMMENT
Rate this article
5 (100%) 1 vote

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comments
  • October 23, 2017

    Παντα με ενδιαφεροντα θεματα μας ξεκινατε την εβδομαδα. Καλη συνεχεια.

    Γιώργος
    Reply