/ Προτάσεις / «Είδα τον εαυτό μου στα μάτια σου»:Τα ονόματα των πέντε τυχερών του διαγωνισμού

«Είδα τον εαυτό μου στα μάτια σου»:Τα ονόματα των πέντε τυχερών του διαγωνισμού

mara on October 16, 2017 - 09:44 in Προτάσεις
5 (100%) 1 vote

Το Συναπάντημα και ο μεγάλος εκδοτικός οίκος «Ωκεανός» σας κάνουν δώρο πέντε αντίτυπα του πρώτου βιβλίου της αρθρογράφου- συγγραφέα Μαρίας Παναγοπούλου «Είδα τον εαυτό μου στα μάτια σου».  

maria_01

 

Τα ονόματα των τυχερών είναι:

1) Μαίρη Ρήγα

2)  Stamatina Dimama

3) Λάζαρος Νικολαΐδης

4) Μαρία Καραφύλλη

5) Σπύρος Καλλιβωκάς

——————————————–

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα τρυφερό και σκληρό, συγκινητικό και αγωνιώδες, με γοητευτικούς ήρωες που αναζητούν αλήθειες οι οποίες οδηγούν σε ανατροπές και σε αποκαλύψεις που πληγώνουν κατάκαρδα και δοκιμάζουν τις αντοχές της ανθρώπινης λογικής.

maria_02Η υπόθεση: Την βάπτισαν Μαρία. Όμως το όνομα της καρδιάς της ήταν άλλο: Μάικα. Μάικα, που στη γλώσσα των Πομάκων σημαίνει «μάνα». Όνομα που η ίδια το επέλεξε, θαρρείς από μια εσωτερική διαίσθηση… χωρίς να γνωρίζει πως λίγα χρόνια μετά, ο ίδιος ο Έρωτας θα της στερούσε το δικαίωμα να φέρει στον κόσμο δικά της παιδιά, αφήνοντάς την με την κοιλιά άδεια, την ψυχή κενή και μ’ ένα κουκλάκι, πιστό αντίγραφο μωρού, από αυτά που κάποιοι άνθρωποι συλλέγουν και ζουν μαζί τους σαν να είναι αληθινά, στην αγκαλιά της… Ο Νικήτας Ρενιέρης, ένας άνδρας ωραίος, ισχυρός, που μοιάζει να τα έχει όλα, από ένα τραγικό γύρισμα της ειμαρμένης χάνει σε μια στιγμή τα πάντα: τη νεογέννητη κόρη του, τη νόμιμη σύζυγό του, μα και τη γυναίκα που λάτρεψε όσο καμία… Οι άνεμοι της μοίρας θα υφάνουν στον ιστό τους το χθες και το σήμερα των ηρώων και θα τους φέρουν μπροστά στην αποκάλυψη ότι ευτυχία και δυστυχία είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

maria_03 Η συγγραφέας: Η Μαρία Παναγοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Το πραγματικό της επίθετο είναι Παναγοηλιοπούλου, αλλά όταν ξεκίνησε να εργάζεται στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ σε ηλικία 18 ετών, κατάλαβε ότι δεν είχε καμμία ελπίδα να κάνει καριέρα με ένα επώνυμο-σιδηρόδρομο και πήρε την απόφαση να το περικόψει. Υπολόγιζε όμως χωρίς τον… έρωτα. Ο γάμος και η γέννηση του γυιού της έβαλαν τα σχέδιά της για καριέρα σε δεύτερη μοίρα αφού προτίμησε τον ρόλο της full time μαμάς, ξεδίνοντας μέσα από το (ερασιτεχνικό) γράψιμο. Μόλις ο γυιός της μεγάλωσε, επέστρεψε στη δουλειά της επιλέγοντας το πιο μαγικό κομμάτι των Μέσων Ενημέρωσης, αυτό που βρίσκεται πίσω από τις κάμερες. Παράλληλα αρθρο-γραφεί στην εφημερίδα Κυριακάτικη και στο aixmi.gr ενώ διατηρεί το προσωπικό της site (thisimarias.com). Είναι παντρεμένη με τον δημοσιογράφο Κώστα Χαρδαβέλλα και μητέρα του Κωνσταντίνου Χαρδαβέλλα που είναι διαιτολόγος-διατροφολόγος. Το Είδα τον εαυτό μου στα μάτια σου, είναι το πρώτο της βιβλίο.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα από το Συναπάντημα: Τη Μαρία Παναγοπούλου τη γνωρίζω τέσσερα χρόνια. Θυμάμαι σαν χθες την πρώτη μέρα που βρεθήκαμε στο γραφείο ενός τηλεοπτικού σταθμού. Μου έκανε αμέσως εντύπωση η φιλική της διάθεση και πάνω από όλα η γενναιοδωρία της, η ευκολία με την οποία έκανε θετικά σχόλια για ο,τιδήποτε καλό έβλεπε σε κάποιον που μόλις της συστήθηκε. Κι ύστερα ήρθε η συνεργασία μας, για να διαπιστώσω πως τα χαρίσματά ήταν πολλά παραπάνω από τα εμφανή. Καυστικό, έξυπνο χιούμορ και μια πένα τόσο δυνατή, που με δυο λόγια μπορούσε να κλείσει μέσα της εύστοχα και μοναδικά τα σημαντικότερα νοήματα. Έπρεπε να γράψει βιβλίο! Έπρεπε να βρεθεί μια αφορμή, μια ιστορία, για να μπορέσουν κι άλλοι να ταξιδέψουν στον θαυμαστό κόσμο της σκέψης, της γραφής της. Το πρώτο της βιβλίο είναι σίγουρα μόνο η αρχή. Είναι μια καλή ευκαιρία να γνωριστείτε με ένα από τα πιο αληθινά κομμάτια του εαυτού της και να μαγευτείτε από όσα μπορεί να κρύβει μια ψυχή. Θα ταυτιστείτε, θα προβληματιστείτε, θα γελάσετε, θα συγκινηθείτε. Γιατί το πιο πολύτιμο δώρο ενός ταλαντούχου συγγραφέα στους αναγνώστες του είναι η πρόκληση συναισθημάτων.

Καλοτάξιδο Μαρία Παναγοπούλου! Σου αξίζει η επιτυχία και είναι βέβαιο ότι θα τη γευτείς! Και μαζί με σένα θα τη γευτούμε κι εμείς, που έχουμε την τύχη να σε «διαβάζουμε»…

————————————————

Η παρουσίαση του βιβλίου «Είδα τον εαυτό μου στα μάτια σου» θα γίνει την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017 στις 20.00 στο KREMLINO, (Καραΐσκου 119, Πειραιάς). Για το βιβλίο θα μιλήσουν η δημοσιογράφος Ζήνα Κουτσελίνη, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης. Αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Τζένη Καλλέργη. 

——————————————-

*Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων των εκδόσεων «Ωκεανός» και «Ενάλιος», κυρία Μαρία Κουκουβίνου, για την άψογη συνεργασία 

—————————————

Μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις κυκλοφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του εκδοτικού οίκου:  www.oceanosbooks.gr

—————————————

Διαβάστε επίσης:

Κερδίστε 40 διπλές προσκλήσεις για τις μουσικές βραδιές στη «Σφίγγα»: http://www.sinapantima.gr/?p=9085

Τα μυστήρια πίσω από διάσημους πίνακες: http://www.sinapantima.gr/?p=8874

Το Συναπάντημα φωτογραφίζει στην Άνδρο τις χειροποίητες μπιζουτιέρες του: http://www.sinapantima.gr/?p=8851

11 POST COMMENT
Rate this article
5 (100%) 1 vote

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 Comments
  • October 16, 2017

    Απο τον τιτλο αντιλαμβανομαι το συναρπαστικο περιεχομενο του βιβλιου. Οπως παντα, ειστε πρωτοποροι. Καλη τυχη ευχομαι στους αναγνωστες. Σας ευχαριστουμε για τις εκπληξεις σας.Καλη εβδομαδα σε ολους.

    Nelly
    Reply
  • October 16, 2017

    Το ποσο το θελωωωωω ευχαριστουμε θερμα…

    Maria
    Reply
  • October 16, 2017

    το βιβλίο είναι το καλύτερο δώρο! Μπράβο σας!

    Γιάννης-Θεοδοσία από Άρτα
    Reply
  • October 16, 2017

    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΙΒΛΙΟ! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ

    ΑΓΑΘΗ Π.
    Reply
  • October 16, 2017

    καλοτάξιδο το βιβλίο και ευχαριστούμε για την ευκαιρία να γνωρίζουμε νέους συγγραφείς!

    Μιχάλης
    Reply
  • October 16, 2017

    καταπληκτικόοοοοοοο!μακάρι να το κερδίσω!

    Χαρά από Αίγινα
    Reply
  • October 16, 2017

    καλή αρχή και σε αυτή τη συνεργασία Συναπάντημα!μας έχεις συνηθίσει στα καλύτερα!!!! 🙂

    Νιόβη
    Reply
  • October 17, 2017

    Καλοταξιδο,θα ήθελα να το κερδίσω!

    Mara I.
    Reply
  • October 17, 2017

    Το θελωωωω

    Lilian
    Reply
  • October 23, 2017

    Καλή επιτυχία!

    Maria M.
    Reply
  • October 23, 2017

    Αν το κερδίσω, θα το κάνω δώρο στη γυναίκα μου. Της αρέσει πολύ να διαβάζει στον εεύθερο χρόνο της.Και ακολουθούν οι κόρες…

    Θεόδωρος
    Reply