/ Προτάσεις / Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με ένα υπέροχο Bazaar

Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με ένα υπέροχο Bazaar

mara on May 19, 2015 - 09:42 in Προτάσεις
5 (100%) 2 votes

Το Συναπάντημα, ως χορηγός επικοινωνίας, στηρίζει όλες τις προσπάθειες που στόχο έχουν την προαγωγή των Επιστημών και του Πολιτισμού. 

kalokairino_bazzar_01 (3)

Για τον λόγο αυτό σας προσκαλεί στον ωραιότερο κήπο των δυτικών προαστίων στον πολυχώρο «8 ΔΥΤΙΚΑ» να υποδεχθείτε το καλοκαίρι με ένα ακόμη μοναδικό bazaar. Περισσότεροι από 40 καλλιτέχνες, δημιουργοί και χειροτέχνες θα παρουσιάσουν το διήμερο 6 και 7 Ιουνίου, κοσμήματα, μπιζού και αξεσουάρ, ρούχα, βιβλία, φυσικά καλλυντικά και σαπούνια, σπιτικά εδέσματα, ηδύποτα και πολλά ακόμη είδη- πάντα σε αναπάντεχα χαμηλές τιμές- ενώ δεν θα λείπουν και οι προσφορές για υπηρεσίες, αλλά και οι επιδείξεις καλλιτεχνικής δημιουργίας με διάφορα υλικά.

kalokairino_bazzar_01 (4) kalokairino_bazzar_01 (5)

Αλλά η Τέχνη δεν σταματάει εδώ. Το πρώτο καλοκαιρινό παζάρι του «8 ΔΥΤΙΚΑ» θα συνοδεύει Ομαδική Έκθεση Ζωγραφικής, Γλυπτικής και Φωτογραφίας και παράλληλα το βράδυ του Σαββάτου 6 Ιουνίου, συμμετέχοντες στις εκθέσεις και κοινό θα ξεσηκωθούν με ένα μεγάλο πάρτι με live μουσική. Φυσικά, δεν θα λείπει ο μπουφές με τις κρεατολιχουδιές, αλλά και τα πιάτα-έκπληξη που κάθε φορά ετοιμάζουν οι φίλοι-μέλη του «8 ΔΥΤΙΚΑ», τα οποία προσφέρονται δωρεάν σε όλους τη δεύτερη ημέρα του bazaar -Κυριακή βράδυ -όπως πλέον έχει καθιερωθεί.

kalokairino_bazaar_02

Info: Το bazaar και η ομαδική έκθεση θα λειτουργούν: το Σάββατο από τις 16.00 μέχρι τις 23.00 και την Κυριακή από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 23.00.

Χώρος Τέχνης και Πολιτισμού 8 ΔΥΤΙΚΑ: Λ. Αθηνών 387, ύψος των ΤΕΙ Αθηνών

Τηλ: 210 5316047 

 www.8dytika.com

kalokairino_bazaar_01 (1)

*Πρόσβαση στο 8 ΔΥΤΙΚΑ: Στάση Μετρό Αιγάλεω και κατόπιν τα λεωφορεία: Κυκλική ΤΕΙ Αθηνών και 845, (αποβίβαση στάση Πηγαδάκι). Στάση Μετρό Αγία Μαρίνα και κατόπιν τα λεωφορεία: 811 (αποβίβαση Αγία Τριάδα). Γενικά τα λεωφορεία: 075, 750, 845, Α15, Β15, Γ16 (αποβίβαση στάση Πηγαδάκι).

Επικοινωνία: 

Για την έκθεση και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις: Άντζι Έκινε (anjie.ekine@gmail.com )

Για το bazaar: Ηρώ Πογκόη ( iro.pogoi@gmail.com )

 

 

 

 

 

 

 

0 POST COMMENT
Rate this article
5 (100%) 2 votes

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *