/ Προτάσεις / Το Συναπάντημα χορηγός επικοινωνίας των συναυλιών της Π.Ζήνα για τα γενέθλια του Μ.Θεοδωράκη

Το Συναπάντημα χορηγός επικοινωνίας των συναυλιών της Π.Ζήνα για τα γενέθλια του Μ.Θεοδωράκη

mara on July 22, 2016 - 11:35 in Προτάσεις
Rate this post

Το Συναπάντημα χορηγός επικοινωνίας των συναυλιών της Πέγκυς Ζήνα για τον εορτασμό των γενεθλίων του Μίκη Θεοδωράκη.

Την Κυριακή 24 Ιουλίου στις 21.00 στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη η λαϊκή ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης γιορτάζει τα 91 χρόνια του σπουδαίου συνθέτη με μια συναυλία συνοδευόμενη από τους αγαπημένους καλλιτέχνες: Πέγκυ Ζήνα, Παναγιώτη Πετράκη, Παναγιώτη Καραδημήτρη. Η προσέλευση είναι ελεύθερη για το κοινό. 

Θα ακολουθήσουν συναυλίες στην Αρχαία Ολυμπία, (Μακρίσα) την Παρασκευή 5 Αυγούστου, τα Γιάννενα και σε άλλες πόλεις. Ο κύκλος των συναυλιών θα κλείσει τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα.

zina_01

 

Ο Μ. Θεοδωράκης γεννήθηκε στις 29 Ιουλίου 1925 στη Χίο από πατέρα Κρητικό και μητέρα Σμυρνιά. Τη δεκαετία του “60 μετέφερε με τα τραγούδια του στο ελληνικό κοινό την αίγλη της ελληνικής ποίησης,επιστρατεύοντας φωνές θρυλικών λαϊκών τραγουδιστών όπως του Μπιθικώτση και του Καζαντζίδη. Είναι επίτιμο μέλος της Διεθνούς Αρκαδικής Εταιρίας και Ιδρυτικό Μέλος του Διεθνούς Δικτύου Αρκαδίας.

Η Π. Ζήνα για πρώτη φορά ερμηνεύει τραγούδια του Μ.Θεοδωράκη, υπό την καθοδήγηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη, κόρης του συνθέτη και ιδρύτριας της λαϊκής ορχήστρας Μίκης Θεοδωράκης.

0 POST COMMENT
Rate this article
Rate this post

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *