/ Προτάσεις / Δίτροχη…έμπνευση

Δίτροχη…έμπνευση

mara on May 13, 2014 - 16:55 in Προτάσεις
5 (100%) 1 vote

Η φαντασία δεν έχει όρια και αυτό φαίνεται και στη διακόσμηση.

Πολλές καφετέριες δίνουν στον χώρο τους μια ιδιαίτερη αισθητική και προσελκύουν τα βλέμματα. Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από δύο καφετέριες στην παραλία της Χαλκίδας και την οδό Ερμού του Βόλου αντίστοιχα.

podilato.diakosmisi vespa

Και μία από εστιατόριο ξενοδοχείου στον Άγιο Μηνά Ευβοίας

ditroxi_empneusi_20

Το ποδήλατο έχει την τιμητική του από την άνοιξη και μετά… Όχι μόνο για βόλτες… Δίνει χρώμα και σε βιτρίνες καταστημάτων…

podilato.diakosmisi_4 podilato.diakosmisi_1 (1)

podilato3

 

Πολλές φορές, συναντάμε δίτροχη…διακόσμηση και στους δρόμους. Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από το Θησείο και την Πορταριά.

karo-thiseio OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η μηχανή, όμως, που κλέβει την παράσταση είναι η παρακάτω και κινείται στους δρόμους του Βόλου. Μπορεί να μην είναι στάσιμη και να μην κοσμεί κάποιον τοίχο ή δρόμο, είναι όμως μοναδική και άξια παρουσίασης. Ο ιδιοκτήτης της τη μετέτρεψε σε κινούμενο φούρνο και πουλάει πίτες.

mixani-tiropita podilato.diakosmisi_1 (8)

Τέλος, μία φωτογραφία, από ένα άλλο  μέσο μεταφοράς, που αν και όχι δίτροχο, παραμένει πολύ ωραία πρόταση διακόσμησης, από μια ταβέρνα στο Θησείο.

karavi2

 

 

Οι παραπάνω φωτογραφίες ανήκουν στη δημιουργό της σελίδας «Το Συναπάντημα» και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους χωρίς την αναφορά πηγής προέλευσής τους.

The above photos are copyright protected by law and their reproduction without the permission of the creator of the webpage “to sinapantima” is prohibited.

1 POST COMMENT
Rate this article
5 (100%) 1 vote

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comments