/ Προτάσεις / Θέατρο: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις

Θέατρο: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις

mara on December 7, 2014 - 23:09 in Προτάσεις
5 (100%) 1 vote

 

Το Συναπάντημα σας πηγαίνει θέατρο και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε δύο διπλές προσκλήσεις για την κωμωδία του Τόλη Παπαδημητρίου «Ποιος Φοβάται την Υπατία Καρυωτάκη»;  Στείλτε e-mail στη διεύθυνση: to.sinapantima@gmail.com ή μήνυμα στον λογαριασμό του facebook: «το συναπάντημα» και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό. Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014.

ypatia_03

Η υπόθεση του έργου:

Τα Χριστούγεννα είναι πρό των πυλών κι εμείς βρισκόμαστε στο σπίτι του νεαρού θεατρικού επιχειρηματία Κωνσταντίνου Κάντζα και της ζηλιάρας συζύγου του, Υπατίας Καρυωτάκη. Με αφορμή την επερχόμενη αναχώρηση της δεύτερης, ο Κωνσταντίνος σχεδιάζει να περάσει το τριήμερο με την ερωμένη του- δεν τη λες και ξεφτέρι- Τζένη. Λογαριάζει όμως χωρίς τον ξενοδόχο, αφού η δήθεν αριστοκρατικής καταγωγής Μπέμπα, (μητέρα της Υπατίας) και η «ξεχασιάρα» γιαγιά κυρα-Πάτρα είναι ήδη καθ’ οδόν.Το μέλλον διαγράφεται δυσοίωνο για τον άπιστο Κωνσταντίνο, ο οποίος καλεί την υπηρέτρια Χρυσούλα για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Ένας μυστηριώδης κύριος με ….περίεργες διαθέσεις ονόματι Λέλος Χαραλάς εμφανίζεται για να αγοράσει το σπίτι πάνω στην ώρα και κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Το ένα αναπάντεχο διαδέχεται το άλλο, τα ψέματα δίνουν και παίρνουν και η γιορτινή ατμόσφαιρα καταλήγει να είναι …όχι και τόσο γιορτινή. Το σίγουρο είναι ένα. Όπως λέει και το τραγούδι «απόψε κάποιος θα χαθεί»!

Παίζουν:

Ελένη Βρακά

Ζέτα Λιάλιου

Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου

Μιχαηλία Μουσάκου

Τόλης Παπαδημητρίου

Αντώνης Στάμος

στον ρόλο της κυρα-Πάτρας: η Τιτίκα Σαριγκούλη

Σκηνοθεσία: Τόλης Παπαδημητρίου

Κινησιολογία: Σίμων Πάτροκλος

Θέατρο Ρένα Βλαχοπούλου, Κουντουριώτου 40, Αιγάλεω (5’ από μετρό)

Τηλ.: 210-5911-390

Διάρκεια: 120΄(με το διάλειμμα)

Παραστάσεις: Σάββατο στις 9:15 μ.μ, Κυριακή στις 7:00 μ.μ

Τιμές:  Γενική είσ. 12 €,  Φοιτ./Άνεργοι 8 € , Group Συλλόγων & ΚΑΠΗ 8 €

2 POST COMMENT
Rate this article
5 (100%) 1 vote

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
 • December 9, 2014

  Μπράβο στο ¨sinapantima.gr¨, για τις πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν τις πολιτιστικές δραστηριότητες και τους αναγνώστες του! Συνεχίστε έτσι!

  Δ.Π.
  Reply
 • December 9, 2014

  το συναπαντημα φροντίζει και για την διασκέδαση μας.συναπαντημα λοιπον

  Άννα
  Reply