/ Προτάσεις / Θέατρο: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις

Θέατρο: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις

mara on December 14, 2014 - 21:55 in Προτάσεις
Rate this post

 

Το Συναπάντημα σας πηγαίνει θέατρο και σας δίνει τη δυναντότητα να κερδίσετε έξι διπλές προσκλήσεις, (τρεις για Σάββατο και τρεις για Κυριακή), για την παράσταση «ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ» του ΣΑΜΟΥΕΛ ΜΠΕΚΕΤ. Στείλτε e-mail στη διεύθυνση: to.sinapantima@gmail.com ή μήνυμα στον λογαριασμό του facebook: «το συναπάντημα» και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό, (στην κλήρωση θα μπουν και τα ονόματα των ατόμων που κάνουν like στην κοινοποίηση του διαγωνισμού στο facebook).

Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου.

 kazakos_01

Υπόθεση του έργου:

Τέσσερις άνθρωποι, μέσα σ’ ένα πνιγηρό καταφύγιο. Ο ένας, ο ΧΑΜ, παράλυτος και τυφλός, στο αναπηρικό καροτσάκι.  Δεν έχει εικόνες και δεν έχει κίνηση. Ο άλλος, ο ΚΛΟΒ, δεν μπορεί να καθίσει. Έχει μάθει μόνο να εκτελεί εντολές. Του έχουν αφαιρέσει τη σκέψη. Η συνείδησή του είναι πάμφτωχη, όπως ενός ζώου. Βρίσκεται διαρκώς πεινασμένος. Τον έχει πιάσει το δόκανο της επιβίωσης. Οι δύο άλλοι, ο ΝΑΓΚ και η ΝΕΛ, οι γεννήτορες του ΧΑΜ, ζουν πεταμένοι μέσα σε δύο σκουπιδοντενεκέδες. Βγάζουν ξαφνικά το κεφάλι τους κι αναχαράζουν, σαν τις κατσίκες, δύο- τρείς ταπεινές μνήμες από ένα φτωχό παρελθόν. Αυτή η απουσία από τον τίτλο του έργου, του οριστικού άρθρου “το”, κατά περίεργο τρόπο, κάνει τον τίτλο απόλυτα οριστικό. Παιχνίδι τέλος. Έχει τελειώσει. Πριν αρχίσει, είναι τελειωμένο. 

 

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Κώστας Καζάκος στον ρόλο του Χαμ – Κωνσταντίνος Καζάκος στον ρόλο του Κλοβ – Γιώργος Μωρόγιαννης στον ρόλο του Ναγκ  – Νίνα Γιαννίδη στον ρόλο της Νελ.

 

Συντελεστές:

Μετάφραση: Οδυσσέας Νικάκης

Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Παπαδόπουλος,

Σκηνικά – κοστούμια: Φαίδωνας Πατρικαλάκης

Φωτισμοί: Θανάσης Σταυρόπουλος

Ηχητικός: Θοδωρής Μιχαλός

Βοηθός Σκηνοθέτη: Ευθύμης Ξυπολιτάς

 

Παραστάσεις:
Κάθε Σάββατο στις  21:15
Κάθε Κυριακή στις 20:00

Διάρκεια παράστασης:    1.35′

Τιμές εισιτηρίων:
Βραδινές Παραστάσεις: 18 Eυρώ
Φοιτητικό, Μαθητικό και Ανέργων: 12 Ευρώ

0 POST COMMENT
Rate this article
Rate this post

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *