/ Δημιουργίες / Κατασκευές από μανταλάκια και ξυλάκια παγωτού

Κατασκευές από μανταλάκια και ξυλάκια παγωτού

mara on March 7, 2016 - 11:28 in Δημιουργίες
5 (100%) 1 vote

Πόσα παγωτά τρώμε κάθε κολοκαίρι και πόσες πετσέτες και μαγιό απλώνουμε μετά την παραλία… Σκεφτήκατε τι μπορούμε να φτιάξουμε με αυτά τα …καλοκαιρινά υλικά που έχουμε συνέχεια στα χέρια μας; Θα σας δείξω εύκολες και όμορφες κατασκευές που μπορούμε να κάνουμε  για το παιδικό δωμάτιο ή και τη βεράντα μας.

mantalakia_06

Για όσους δεν τρώνε παγωτά, υπάρχουν στο εμπόριο απλά ξυλάκια και επίσης υπάρχουν μανταλάκια ξύλινα, χωρίς χρώμα, ιδανικά για τις κατασκευές που θα σας παρουσιάσω.

mantalakia_01 mantalakia_04

Σκεφτείτε τον χώρο, όπου θέλετε να τα τοποθετήσετε και αποφασίστε το χρώμα που θα χρησιμοποιήσετε. Εγώ θα σας δείξω μια πρόταση για παιδικό δωμάτιο, μία για σαλόνι ή βεράντα.

mantalakia_07 Παιδκό δωμάτιο: θέλουμε έντονα χρώματα για να αρέσει στο μικρό μας αγγελούδι. Αυτή είναι μια κορνίζα που έφτιαξα από ξυλάκια παγωτού που έβαψα και κόλλησα από πάνω μανταλάκια. Κάτω αριστερά μπορούμε να κολλήσουμε ένα επιπλέον ξυλάκι και να γράψουμε το όνομα του παιδιού μας.

mantalakia_02 mantalakia_03 Στη συγκεκριμένη κορνίζα κόλλησα πάνω στα ξυλάκια πλαστικούς αναδευτήρες ποτών, που μοιάζουν με κρυσταλλάκια. Με ένα πιο μικρό ξυλάκι έγραψα το μήνυμα που ήθελα, (καούρ εκάνατε στα τσακώνικα σημαίνει “καλώς ορίσατε”). Αν δεν θέλετε με ένα επιπλέον ξυλάκι πίσω να τη στερεώσετε, μπορείτε να την κρεμάσετε με σπάγκο.

mantalakia_05 Ένα πολύ όμορφο στεφάνι που έφτιαξα από μανταλάκια και κοχύλια. Δείτε πόσο ωραία συνδυάζεται με την υπόλοιπη διακόσμηση με θέμα τη θάλασσα.

mantalakia_50 Το ίδιο στεφάνι τοποθετημένο σε έναν πίνακα που έφτιαξα. Μια εύκολη και ταυτόχρονα εντυπωσιακή δημιουργία.

Οι παραπάνω φωτογραφίες ανήκουν στη δημιουργό της σελίδας «Το Συναπάντημα» και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους χωρίς την αναφορά πηγής προέλευσής τους.

The above photos are copyright protected by law and their reproduction without the permission of the creator of the webpage “to sinapantima” is prohibited.

Διαβάστε επίσης:

Ταξιδεύοντας στη διακόσμηση με χειροποίητα καραβάκια: http://www.sinapantima.gr/?p=5434

Διακόσμηση παιδικού πάρτι και βάφτισης: http://www.sinapantima.gr/?p=5266

Βάλτε χρώμα στις γλάστρες: http://www.sinapantima.gr/?p=1514

 

0 POST COMMENT
Rate this article
5 (100%) 1 vote

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *