/ Προτάσεις / Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση«ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΣΩΠΟ»

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση«ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΣΩΠΟ»

mara on October 2, 2015 - 11:51 in Προτάσεις
5 (100%) 1 vote

 

Το Συναπάντημα ως χορηγός επικοινωνίας, στηρίζει όλες τις προσπάθειες που στόχο έχουν την προαγωγή των Επιστημών και του Πολιτισμού.

aisopos_01

Για τον λόγο αυτό σας πηγαίνει θέατρο και σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε πέντε διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση «ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΣΩΠΟ» στο θέατρο Θυμέλη την ημέρα της πρεμιέρας: Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015 στις 16.00. Κάντε like στις κοινοποιήσεις στο facebook, κοινοποιήστε τη δημοσίευση ή στείλτε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: to.sinapantima@gmail.com. Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν, κατόπιν κλήρωσης, στις 19/10.

 

Λίγα λόγια για την παράσταση: Πρόκειται για ανάγνωση και θεατρική απόδοση των πιο αγαπημένων μύθων του Αισώπου με διαδραστικό παιχνίδι και οθόνη προβολής οπτικοακουστικού υλικού με την ηθοποιό Μαρία Δρακοπούλου.Ο διαχρονικός δάσκαλος και παραμυθάς Αίσωπος, ιδιαίτερα αγαπητός στα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, τα διασκεδάζει και τα διδάσκει μέσα από μία επιλογή από τους γνωστότερους μύθους του. Με αφηγηματικό και παραστατικό τρόπο τα παιδιά μαθαίνουν ν’ αποδοκιμάζουν το κακό στις πιο αντιπροσωπευτικές μορφές του: της απάτης, της αυθαιρεσίας, της προδοσίας, της ματαιοδοξίας, της αλαζονείας, της ψευδολογίας, της πλεονεξίας, της πονηριάς, σχολιάζοντας το επιμύθιο της κάθε ιστορίας. Το θεατρικό παιχνίδι, η υπέροχη μουσική και η μεγάλη οθόνη με προβολές φωτογραφιών cartoon που συνοδεύουν την κάθε αφήγηση, απογειώνουν την παράσταση κάνοντάς την  πολύ εντυπωσιακή και διασκεδαστική. Πρωταγωνιστές ως επί το πλείστον τα ζώα, (η αλεπού, ο κόκορας, ο σκύλος, ο λαγός κ.α.), που μιλούν κι ενεργούν σαν άνθρωποι σε ιστορίες παρμένες από την καθημερινή ζωή και τη φύση, μέσα από τα παθήματα και τις περιπέτειές τους παραδειγματίζουν μικρούς και μεγάλους.

 

Κατάλληλο για παιδιά από 2 έως 8  χρόνων.

Διάρκεια: 70’

ΘΕΑΤΡΟ ΘΥΜΕΛΗ: Μοσχονησίων 32, Πλ. Αμερικής

Παραστάσεις: Από 24 Oκτωβρίου 2015 μέχρι 30 Ιανουαρίου 2016.

Κάθε Σάββατο 16.00 μ.μ.

Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ το άτομο.

Ειδική τιμή για ανέργους – πολυτέκνους: 4 ευρώ.

Τιμή ομαδικού εισιτηρίου (για group άνω των 20 ατόμων): 4 ευρώ/άτομο. 

 

Διαβάστε επίσης:

Α.Χαρμαντάς: Συμβουλές  για την ομαλή προσαρμογή του παιδιού στο σχολείο: http://www.sinapantima.gr/?p=5905

Διακόσμηση παιδικού πάρτι και βάφτισης: http://www.sinapantima.gr/?p=5266

 

 

 

 

0 POST COMMENT
Rate this article
5 (100%) 1 vote

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *