/ Προτάσεις / Οι τυχεροί των διπλών προσκλήσεων για τη συναυλία του Μ.Πλέσσα

Οι τυχεροί των διπλών προσκλήσεων για τη συναυλία του Μ.Πλέσσα

mara on June 30, 2016 - 09:28 in Προτάσεις
Rate this post

 

Το Συναπάντημα-ως χορηγός επικοινωνίας- δίνει δύο διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία των Μίμη Πλέσσα και Μαυρίκιου Μαυρικίου στο Κηποθέατρο Παπάγου το  Σάββατο 02/07. Στη συγκεκριμένη συναυλία θα είναι special quest η Πόπη Αστεριάδη. 

 Τα ονόματα των τυχερών είναι:

1) Σάκης Νικολαΐδης

2) Χρήστος Κουραβέλας

plessas_01 

Λίγα λόγια για την καλοκαιρινή περιοδεία:

Κλείνοντας δύο χρόνια συνεργασίας με sold out συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο και έχοντας ολοκληρώσει την πρώτη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο “ΔΙΑΣΚΕΥΕΣ”που μόλις κυκλοφόρησε, ο μεγάλος δημιουργός και εμπνευστής της νέας γενιάς Μίμης Πλέσσας και ο ερμηνευτής και ενορχηστρωτής Μαυρίκιος Μαυρικίου ταξιδεύουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό και αυτό το καλοκαίρι,  έχοντας γεμάτες τις αποσκευές τους με γνωστά και αγαπημένα ακούσματα που η σφραγίδα τους στον χρόνο παρέμεινε ανεξίτηλη· τα “Τραγούδια που δεν έχουν εποχές”. 

Τον συνθέτη και τον ερμηνευτή συνοδεύουν σε ρόλο guest καταξιωμένες ερμηνεύτριες που έχουν διαγράψει τη δική τους πορεία στον χώρο και τον χρόνο· η Ανδριάνα Μπάμπαλη, η Ηρώ Σαΐα, η Ελένη Καρακάση και η Εύη Σιαμαντά. Σε κάθε συναυλία και μία ερμηνεύτρια που με τη δική της ταυτότητα ερμηνεύει ξεχωριστά τα τραγούδια που της εμπιστεύεται ο συνθέτης. Σε κάποιες συναυλίες συμμετέχουν ως special guests η Μαίρη Λίντα και ο Δάκης. Μαζί τους και ένας μεγάλος κύριος του ελληνικού θεάτρου, ο Τάσος Χαλκιάς που δίνει στις συναυλίες έναν αλλιώτικο τόνο, καθώς αφηγείται μικρές ιστορίες και μυστικά που κρύβονται πίσω από το έργο του συνθέτη, καθώς και παρασκήνια από στιγμές έμπνευσης, δημιουργίας, εκτέλεσης και ηχογράφησης των τραγουδιών του. Τα κείμενα των συναυλιών καθώς και την επιμέλεια του προγράμματος υπογράφει η Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα.

 

Σταθμοί περιοδείας:  Η περιοδεία θα ξεκινήσει από το Αρχαίο θέατρο Πυθαγορείου της Σάμου την Κυριακή 26 Ιουνίου και θα συνεχίσει με μία πολύ μεγάλη συναυλία στο Κηποθέατρο Παπάγου το Σάββατο 2 Ιουλίου, όπου εκτός από τους υπόλοιπους συντελεστές, συμμετέχουν ως special guests η Μαίρη Λίντα και ο Δάκης. Μερικοί από τους σταθμούς που θα ακολουθήσουν είναι: Αρχαία Ολυμπία, Πάτρα, Ρόδος, Κως, Σαντορίνη, Τήνος, Άνδρος, Σύρος, Ιεράπετρα, Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Σπέτσες, Κομοτηνή, Θεσσαλονίκη, Φλώρινα, Αμφίπολη, Θήβα, Λαμία, Βόλος, Λάρισα, Κύπρος και άλλοι. Το τελικό πρόγραμμα της περιοδείας με τις τελικές ημερομηνίες και τα ακριβή σημεία θα ανακοινωθούν σύντομα.

Τον συνθέτη και τους ερμηνευτές συνοδεύει η εξαμελής “Ορχήστρα των Αισθήσεων”. Όλοι μαζί ταξιδεύουν στις γειτονιές της Ελλάδας, σε βράδια καλοκαιρινά με φεγγάρια και αρώματα, με συναισθήματα και ηχοχρώματα από πιάνο, φλάουτο, σαξόφωνο, κιθάρα, μπουζούκι, κοντραμπάσο και drums.

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ:

Στο πιάνο ο Μίμης Πλέσσας

Ερμηνεύει & διευθύνει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

Συμμετέχουν οι: Ανδριάνα Μπάμπαλη, Ηρώ Σαΐα, Ελένη Καρακάση, Εύη Σιαμαντά

Μαζί τους ο Τάσος Χαλκιάς

Σε κάποιες συναυλίες συμμετέχουν ως special guests η Μαίρη Λίντα και ο Δάκης.

Επιμέλεια κειμένων & προγράμματος: Λουκίλα Καρρέρ – Πλέσσα

Συνοδεύει η «Ορχήστρα των Αισθήσεων»

Ενορχηστρώσεις – Διασκευές – Πλήκτρα: Μαυρίκιος Μαυρικίου

Φλάουτο: Κωνσταντίνα Ρούσσου

Σαξόφωνο: Φοίβος Μποζάς

Κιθάρα – Μπουζούκι: Γιώργος Ντινάκος

Κοντραμπάσο: Αντωνία Τσολάκη

Drums: Αλέξανδρος Κούρος

Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Παπουτσάκη

Βοηθοί παραγωγής: Δόμνα Μπαρούνη, Στέλιος Ψιμουλάκης

Hair styling & Make-up artist: Νικολέτα Πικέα

Γραφιστική επιμέλεια: Cube 11 – Αρτέμης Ρούσσος

Φωτογραφία αφίσας: Mathstudio – Μάριος Θεολόγης

 

Ώρα προσέλευσης: 20:30 – Ώρα έναρξης: 21:00

Διάρκεια Συναυλίας: 2:30 ώρες

——————————————————————–

Χορηγός επικοινωνίας: Το Συναπάντημα

0 POST COMMENT
Rate this article
Rate this post

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *