/ Προτάσεις / Fab Brows Kit Duo: Το έντονο βλέμμα ξεκινά από τα… φρύδια

Fab Brows Kit Duo: Το έντονο βλέμμα ξεκινά από τα… φρύδια

mara on January 13, 2017 - 17:41 in Προτάσεις
5 (100%) 1 vote

Η τάση στο μακιγιάζ των ματιών είναι και πάλι οι γήινες αποχρώσεις- το φυσικό αποτέλεσμα- και το πιο δύσκολο κομμάτι για εμάς που δεν είμαστε μακιγιέζ είναι πώς να πετύχουμε καλοσχηματισμένα, γεμάτα φρύδια στην απόχρωση που θέλουμε. Το Συναπάντημα δοκίμασε το Fab Brows Kit Duo, που έρχεται να αντικαταστήσει το τατουάζ των φρυδιών, τα μολύβια και τις σκιές που θέλουν ανανέωση κατά τη διάρκεια της ημέρας και μπορεί να «τρέξουν» στη ζεστή, προκαλώντας το ανεπιθύμητο «μουτζούρωμα». Είναι αδιάβροχο, εύκολο στη χρήση και δίνει σε λίγα δευτερόλεπτα το χρώμα που επιθυμούμε.

fab_03 Το πρώτο πράγμα που προσέχεις, όταν κρατάς το συγκεκριμένο προϊόν, είναι η προσεγμένη συσκευασία.

fab_02 Η κάθε παλέτα έχει δύο αποχρώσεις, για να δοκιμάσεις -αναμειγνύοντας τα χρώματα- ποιο αποτέλεσμα σου ταιριάζει. Μπορείς, λοιπόν, να χρησιμοποιείς την κάθε σκιά φρυδιών μεμονωμένα ή και συνδυαστικά. Το βουρτσάκι από φυσικές ίνες έχει δύο πλευρές και αγγίζει απαλά τα φρύδια, σαν να τα χαϊδεύει. Η συσκευασία περιέχει και έξι stencils, έξι δηλαδή διαφορετικούς οδηγούς για να επιλέξεις το σχήμα που σου ταιριάζει, (pure, pure/straight, slender/straight, slender, exotic).

fab_01

Τα έξι βήματα που σε χωρίζουν από τα τέλεια φρύδια είναι:

1. Διάλεξε το stencil που ταιριάζει ή είναι πιο κοντά στο σχήμα των φρυδιών σου.

2. Χρησιμοποίησε το βουρτσάκι/ applicator ανάλογα με το σχήμα των φρυδιών. Είτε με τη στρογγυλή του μεριά, είτε με τη μεριά που κάνει γωνία.

Tips: Για πιο απαλό αποτέλεσμα εφάρμοσε το πινέλο με τη στρογγυλή του μεριά, ενώ για να δώσεις ένταση ή να σβήσεις το χρώμα και να διορθώσεις ατέλειες, χρησιμοποίησε τη μεριά που κάνει γωνία.

3. Πέρασε το βουρτσάκι από τις σκιές Fab Brows, ταυτόχρονα και στα δύο χρώματα, για ένα απόλυτα φυσικό look. Σε περίπτωση που θέλεις να επιμείνεις σε μια πιο σκούρα ή ανοιχτή απόχρωση, πέρασε το βουρτσάκι -ξεχωριστά κάθε φορά- στην πιο σκούρα ή πιο ανοιχτή απόχρωση, αναλόγως με το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Tips: Δοκίμασε την πρώτη φορά να εφαρμόσεις το Fab Brows, χωρίς να τονίζεις πολύ τη σκιά στο φρύδι. Έτσι θα βρεις την απόχρωση που σου αρέσει περισσότερο, το σχήμα που προτιμάς  και θα εξοικειωθείς με τα stencils.

4. Τοποθέτησε στο φρύδι σου το stencil που έχεις διαλέξει και κράτησέ το με τα δάχτυλα του ενός χεριού- όποια σε βολεύουν- για να έχεις σταθερότητα και εικόνα του φρυδιού στον καθρέπτη.

5. Άπλωσε απαλά με το βουρτσάκι τις σκιές φρυδιών Fab Brows. Μία φορά προς τη φυσική φορά τις τρίχας του φρυδιού και μία φορά στην αντίθετη για να καλύψεις τα κενά.

6. Για πιο σκούρο και έντονο χρώμα επανάλαβε τη διαδικασία (ή χρησιμοποίησε στην εφαρμογή την πλευρά του πινέλου που κάνει γωνία).

fab_04

Το χαρακτηριστικό που κάνει ιδιαίτερο αυτό το προϊόν είναι ότι είναι αδιάβροχο, δεν φεύγει με τον ιδρώτα και εγγυάται σταθερό αποτέλεσμα για 24 ώρες. Το Fab Brows Kit Duo είναι μοναδικό ακόμα και στην κάλυψη των λευκών τριχών.

Αναλυτικά τις αποχρώσεις και τον τρόπο που μπορείς να το αποκτήσεις, θα τα βρεις στο Lessance.com: http://bit.ly/2j8KAbH

——————————————————

Οι παραπάνω φωτογραφίες ανήκουν στη δημιουργό της σελίδας «Το Συναπάντημα» και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους χωρίς την αναφορά πηγής προέλευσής τους.

The above photos are copyright protected by law and their reproduction without the permission of the creator of the webpage “to sinapantima” is prohibited.

—————————————————–

Διαβάστε επίσης:

Ζωγραφική σε καμβά για παιδικό δωμάτιο: http://www.sinapantima.gr/?p=7928

Φτιάξτε τις δικές σας κορνίζες εύκολα και οικονομικά: http://www.sinapantima.gr/?p=7060

 

 

 

0 POST COMMENT
Rate this article
5 (100%) 1 vote

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *