/ Προτάσεις / Παιδική σκηνή του θεάτρου «Το Τρένο στο Ρουφ»

Παιδική σκηνή του θεάτρου «Το Τρένο στο Ρουφ»

mara on October 22, 2018 - 09:45 in Προτάσεις
5 (100%) 3 votes

Επιθυμείτε μία διαφορετική θεατρική εμπειρία με το παιδί σας; Τότε σίγουρα πρέπει να επισκεφτείτε την παιδική σκηνή του θεάτρου «Το Τρένο στο Ρουφ»

 Βαγόνι παλιού τρένου- που πλέον έχει μετατραπεί σε θεατρική σκηνή- υποδέχεται τους θεατές- επιβάτες, οι οποίοι «αναχωρούν» για ένα θεατρικό ταξίδι στη φαντασία και τα παραμύθια. Δίπλα στο θεατρικό βαγόνι υπάρχει μπαρ, από όπου μπορείτε να πάρετε τον καφέ σας, αναψυκτικά και σνακ.

Το βαγόνι-εστιατόριο με τους υπέροχους πολυελαίους και τους καθρέφτες του θα σας ταξιδέψει σε μια άλλη εποχή. Ανοίγει στις οκτώ το βράδυ.

Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες και για το θέατρο και το εστιατόριο καλό είναι να κάνετε κράτηση, πριν φτάσετε στο σημείο. Δεν θα δυσκολευτείτε στο παρκάρισμα, υπάρχει δίπλα στο τρένο χώρος.

Παιδική παράσταση για τον μήνα Νοέμβριο:

Από 4 Νοεμβρίου, για 4η συνεχόμενη χρονιά η επιτυχία της Ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ «Δύο Ξεροκέφαλες Κουτάλες» συνεχίζει το ταξίδι της κάθε Κυριακή στις 11.30π.μ. και καθημερινές για σχολεία.

Το πρωτότυπο κείμενο της διαδραστικής αυτής θεατρικής παράστασης για παιδιά από 4-10 ετών, υπογράφουν οι συγγραφείς Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη.Οι ηθοποιοί, ανάμεσα στα παιδιά, συνομιλούν, μαγειρεύουν μαζί τους και να τραγουδούν ζωντανά επί σκηνής.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ

Tηλ. 210 5298922(καθημερινά εκτός Δευτέρας 10:00-14:00 & 18:00-22:00) Σιδηροδρομικός & Προαστιακός Σταθμός Ρουφ επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως

10’ με τα πόδια από το ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός

Free Parking &WiFi

www.totrenostorouf.gr


Διαβάστε επίσης:

Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Το αγόρι με τη βαλίτσα»: http://www.sinapantima.gr/?p=10274

Comments are disabled
Rate this article
5 (100%) 3 votes

Comments are closed.