/ Προτάσεις / Τα μυαλά που κουβαλάς: Η νέα ταινία της Disney για μικρούς και μεγάλους

Τα μυαλά που κουβαλάς: Η νέα ταινία της Disney για μικρούς και μεγάλους

mara on September 16, 2015 - 20:40 in Προτάσεις
3 (60%) 2 votes

Τι συμβαίνει στο μυαλό της 11χρονης Riley που αναγκάζεται να μετακομίσει στο Σαν Φρανσίσκο με την οικογένειά της και να αρχίσει μια καινούρια ζωή εκεί; Και γενικά τι συμβαίνει μέσα μας πριν αντιδράσουμε; Τι γίνεται πριν εκδηλώσουμε Χαρά, Λύπη, Αηδία, Φόβο, Θυμό; Η νέα ταινία της Disney “Inside Out”- “Τα μυαλά που κουβαλάς”- μας δίνει όλες τις απαντήσεις.

inside-out-_03

Πρόκειται για μία ταινία που δεν μας παρουσιάζει απλά τα συναισθήματα, αλλά μας τα προκαλεί ταυτόχρονα. Μία ταινία που υμνεί την οικογένεια, τη φιλία, την αγάπη σε 101 λεπτά, όπου το γέλιο διαδέχεται τη συγκίνηση.

inside-out-_04

Λίγα λόγια για την υπόθεση: Η Riley μετακομίζει στο Σαν Φρανσίσκο από μία μικρή επαρχιακή πόλη, καθώς ο πατέρας της κάνει εκεί μια καινούρια επαγγελματική αρχή. Φθάνει σε μια πραγματικότητα που δεν της αρέσει, ενώ εμείς ταυτόχρονα βλέπουμε στο κέντρο ελέγχου του μυαλού της τη Χαρά, να προσπαθεί να επηρεάσει τα υπόλοιπα συναισθήματα: Λύπη, Αηδία, Φόβο, Θυμό, ώστε να βοηθήσουν τη Riley να εγκλιματιστεί. Τι θα γίνει όταν η Χαρά φεύγει από το Κέντρο Ελέγχου; Η συναρπαστική ιστορία στις οθόνες…

INSIDE OUT

Οι μικροί μας φίλοι για να καταλάβουν τελείως το νόημα της ταινίας, θεωρώ ότι πρέπει να είναι πάνω από έξι ετών. Τα μικρότερα παιδάκια θα περάσουν ούτως ή άλλως καλά, καθώς η μουσική είναι υπέροχη και οι φωνές που δανείζουν καταξιωμένοι Έλληνες ηθοποιοί στους ήρωες είναι πράες και γλυκές. Η ταινία είναι ευχάριστη έκπληξη για τους γονείς που βγαίνοντας θα νιώσουν πως πρέπει οπωσδήποτε να την ξαναδούν.

 

Διαβάστε επίσης:

Διακόσμηση παιδικού πάρτι και βάφτισης: http://www.sinapantima.gr/?p=5266

Ένας χρόνος Συναπάντημα…: http://www.sinapantima.gr/?p=4877

Βάλτε χρώμα στο παιδικό δωμάτιο: http://www.sinapantima.gr/?p=1010

 

 

0 POST COMMENT
Rate this article
3 (60%) 2 votes

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *