/ Προτάσεις / Το Συναπάντημα στην παρουσίαση της νέας συλλογής κοσμημάτων της Α.Ανδριτσοπούλου

Το Συναπάντημα στην παρουσίαση της νέας συλλογής κοσμημάτων της Α.Ανδριτσοπούλου

mara on November 13, 2016 - 14:42 in Προτάσεις
5 (100%) 2 votes

Η ταλαντούχα σχεδιάστρια κοσμημάτων Άντζυ Ανδριτσοπούλου παρουσιάζει τις καινούριες δημιουργίες της και το Συναπάντημα, ως χορηγός επικοινωνίας, θα είναι εκεί!

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στις 19.00 στο Danesi Coffe House  στο Golden Hall, θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά τη νέα συλλογή με τίτλο «Nancy_Cunard». 

 

andritsopoulou_01

 

Για τη νέα αυτή σειρά κοσμημάτων η Άντζυ Ανδριτσοπούλου είπε στο Συναπάντημα«Η Nancy Cunard ήταν συγγραφέας, κληρονόμος και πολιτική ακτιβίστρια. Ένα είδωλο που όσο περισσότερα μαθαίνεις για εκείνη, τόσο πιο πολύ σε εμπνέει. Γεννήθηκε στην ανώτερη βρετανική τάξη, αλλά απέρριψε τις αξίες της οικογένειάς της, αφιερώνοντας μεγάλο μέρος της ζωής της στην καταπολέμηση του ρατσισμού και του φασισμού. Έγινε μούσα για μερικούς από τους πιο διακεκριμένους συγγραφείς και καλλιτέχνες του 20ού αιώνα, συμπεριλαμβανομένων των: Ezra Pound και Louis Aragon, Ernest Hemingway, James Joyce, Constantin Brancusi. Η συλλογή έχει επιρροές από τη δεκαετία του 1920. Την αφιερώνουμε σε μια γυναίκα που πραγματικά μας μάγεψε το στυλ, η προσωπικότητα κι αυτά που αντιπροσώπευε σε μια εποχή που ελάχιστοι μπορούσαν να εκφράσουν τέτοιες απόψεις».

kosmima_11 kosmima_14

 

 

Διαβάστε επίσης:

Κοσμήματα του χειμώνα και όχι μόνο…: http://www.sinapantima.gr/?p=3812

 Πλεκτό…κολιέ: http://www.sinapantima.gr/?p=4436

Κολιέ από…τσάντα και μπλούζες: http://www.sinapantima.gr/?p=2964

1 POST COMMENT
Rate this article
5 (100%) 2 votes

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comments