/ Προτάσεις / Τα ονόματα των τυχερών του διαγωνισμού

Τα ονόματα των τυχερών του διαγωνισμού

mara on February 4, 2017 - 11:32 in Προτάσεις
Rate this post

 

Το Συναπάντημα σας ευχαριστεί για τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό. Τη διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Ο ΚΟΝΤΟΡΕΒΙΘΟΥΛΗΣ» το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 12.00 κερδίζει η Αγαθή Κωστή  και τη διπλή για την παράσταση «Η ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΚΟΥΚΛΑ» για την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 17.00 στο θέατρο «ΘΥΜΕΛΗ – ΕΛΛΗΣ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ» η Μαίρη Πετρίδου.

thymeli_02

«Ο ΚΟΝΤΟΡΕΒΙΘΟΥΛΗΣ»- ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ: Ο αγαπημένος παιδικός ήρωας  γίνεται μια μικρή, χαριτωμένη κούκλα και ζωντανεύει στη σκηνή για να μας μαγέψει με τα κατορθώματά του. Μαζί με τα αδέρφια του, τον Ντοματούλη και τον Πατατούλη,  αποφασίζουν να φύγουν από το σπίτι τους για να βοηθήσουν τους φτωχούς γονείς τους.  Πού θα τους οδηγήσει άραγε αυτή η περιπέτεια;  Ένα  παραμύθι που βοηθά  τα παιδιά να αποκτήσουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, να έχουν θάρρος, αισιοδοξία και αγάπη, αναδεικνύοντας την αξία της προσφοράς στον συνάνθρωπο.  Το έργο παρουσιάζεται με κούκλες άμεσης κίνησης, (μαπέτ) και μια κούκλα ανθρώπινων διαστάσεων, με ευρηματικό σκηνικό και παραδοσιακή μουσική.

Το θέατρο «ΘΥΜΕΛΗ – ΕΛΛΗΣ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ» φέτος θα γιορτάσει τις απόκριες με τους μικρούς και μεγάλους του φίλους παρέα με τον «Κοντορεβιθούλη». Κάθε Σάββατο από 4 έως 25 Φεβρουαρίου στις 12.00 ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών τα προσκαλεί σε αποκριάτικο πάρτι – έκπληξη μετά την παράσταση. Απαραίτητο ένδυμα: αποκριάτικη στολή. Στο άνετο και στολισμένο φουαγιέ θα διασκεδάσουν με μουσική, dj, χορό, θεατρικό παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις για μια ολόκληρη ώρα μετά την παρακολούθηση της παράστασης.  Για συμμετοχή στο πάρτι: επιπλέον 2 ευρώ το άτομο.

Συντελεστές:

ΚΕΙΜΕΝΟ- ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΕΛΛΗ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΚΛΑΣ: ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΚΗΝΙΚΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΙΝΗΣΗ – ΕΜΨΥΧΩΣΗ ΚΟΥΚΛΑΣ: ΜΑΡΙΑ  ΜΠΑΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΛΟΡΝΑ ΚΟΥΤΣΗ

ΦΩΤΙΣΜΟΙ ΗΧΟΛΗΨΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΝΑΣ

Διάρκεια: 60’

Κατάλληλο για παιδιά από 2 έως 8 χρονών.

Καθημερινές παραστάσεις για Νηπιαγωγεία και Παιδικούς Σταθμούς.
Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ το παιδί και 4 ευρώ ο ενήλικας (άνεργοι – πολύτεκνοι: 4 ευρώ το άτομο).

Πάρκινγκ πλησίον θεάτρου με ειδική τιμή 5 ευρώ για τους θεατές της παράστασης.

—————————————————————————————————–

thymeli_01

«Η ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΚΟΥΚΛΑ»- διασκευή του γνωστού θεατρικού έργου του Μπ. Μπρεχτ «Ο Κύκλος με την Κιμωλία»-κάθε Κυριακή στις 17.00.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ: Δύο μικρά κορίτσια, η Σμαράγδα και η Νεφέλη, μένουν σε διπλανά σπίτια. Προέρχονται από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις. Η Σμαράγδα μένει με την οικογένειά της σ’ ένα πλούσιο, πέτρινο αρχοντικό και η Νεφέλη σ’ ένα φτωχικό σπιτάκι. Αυτά τα δύο κορίτσια έχουν μάθει σ’ έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Η σύγκρουση μεταξύ τους έρχεται, όταν αποφασίζουν να διεκδικήσουν μια κούκλα. Μια κούκλα χαλασμένη και σκισμένη.  Στην ιστορία επίσης εμπλέκονται ένας γιατρός-τσαγκάρης, ένα κουνέλι, μία πάπια κι ένας παλιατζής, ο οποίος καλείται να δώσει μια πολύ δύσκολη λύση: ένα πείραμα για να μάθουμε σε ποιον ανήκει αυτή η κούκλα. Ποιά είναι λοιπόν η πραγματική μητέρα της κούκλας; Εκείνη που της ανήκει η κούκλα τυπικά ή εκείνη που τη φροντίζει και την αγαπά αληθινά; Η λύση θα δοθεί επί σκηνής! Μία τρυφερή, όμορφη ιστορία για τα παιχνίδια μας και για το πόσο τα αγαπάμε…

Συντελεστές:

ΚΕΙΜΕΝΟ- ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ:ΕΛΛΗ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ – ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΥ –
ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΕΛΛΗ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΚΛΑΣ – ΣΚΗΝΙΚΩΝ :
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΙΝΗΣΗ – ΕΜΨΥΧΩΣΗ ΚΟΥΚΛΑΣ:
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΥ – ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: ΛΟΡΝΑ ΚΟΥΤΣΗ
ΦΩΤΙΣΜΟΙ – ΗΧΟΛΗΨΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΝΑΣ

 Διάρκεια: 60’

Κατάλληλο για παιδιά από 2 έως 8 χρονών.

Παραστάσεις έως  9 Απριλίου 2017.

Κάθε Κυριακή στις 17.00 και για έκτακτες προγραμματισμένες παραστάσεις εντός κι εκτός θεάτρου.

Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ. Με το κουπόνι 4 ευρώ (50% έκπτωση).

——————————————————————
Παιδικά πάρτι: Στο  φουαγιέ του θεάτρου μπορείτε να διοργανώσετε μετά την παράσταση  το πάρτι γενεθλίων ή τη γιορτή του παιδιού σας ή οποιαδήποτε άλλη εορταστική εκδήλωση. Με την αγορά 20 εισιτηρίων και άνω στην εκπτωτική τιμή των 2 ευρώ επιπλέον το άτομο σας παρέχεται ο χώρος του φουαγιέ για το πάρτι του παιδιού σας, μαζί με μουσική, dj, χορό, θεατρικό παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις, (για την τούρτα και το μπουφέ θα πρέπει να προνοήσετε εσείς, με φαγητό ή σνακς που θα φέρετε από το σπίτι ή με catering της επιλογής σας. (Κατόπιν συνεννόησης μπορούν να σας προτείνουν από το θέατρο συνεργαζόμενα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής ή catering με ειδικές εκπτώσεις).

——————————————————————-

Διαβάστε επίσης:

Μάγια η μέλισσα: Η ταινία: http://www.sinapantima.gr/?p=7997

Δαντέλα και ξύλο: Ένας υπέροχος συνδυασμός: http://www.sinapantima.gr/?p=6820

0 POST COMMENT
Rate this article
Rate this post

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *