/ Συναντήσεις / Παντρεύεται τον εαυτό της!

Παντρεύεται τον εαυτό της!

mara on February 20, 2017 - 10:25 in Συναντήσεις
5 (100%) 1 vote

Παντρεύεται τον εαυτό της και δεν είναι η πρώτη που κάνει κάτι τέτοιο! Η 39χρονη Lynne Gollogly από το Νότιο Yorkshire θα δώσει ένα τέλος στην αναζήτηση του  ‘Mr Right’, (του ιδανικού συντρόφου), καθώς ο άνδρας με τον οποίο είχε δεσμό φαίνεται να μην ενδιαφέρεται να είναι πλέον σε σχέση και περνάει μόνος του καλά. Η Lynne σχεδιάζει την τελετή για τον ερχόμενο Απρίλιο-με αφορμή τα 40α της γενέθλια- ο γάμος της θα είναι παραδοσιακός, θα ακολουθήσει πάρτι και η ίδια μετά θα πάει στη Ρώμη γαμήλιο ταξίδι.

gamos_moni_01

«Ξέρετε, είχα πολλές εναλλακτικές στο παρελθόν, αλλά δεν πρόκειται να συμβιβαστώ με κάποιον μόνο για να ταιριάζω με τη σημερινή κοινωνία», δηλώνει.  «Είμαι μόνη μου για λίγο καιρό και δεν ενδιαφέρομαι να αποκτήσω δεσμό. Αρραβωνιάστηκα μια φορά όταν ήμουν νεότερη, αλλά ήταν ανόητο εκ μέρους μου και δεν εξελίχθηκε σωστά». «Πιστεύω ότι με αυτά τα πράγματα ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ, αλλά δεν πρόκειται να τριγυρίζω εδώ και εκεί πλέον».

Η μητέρα της τη βοήθησε να οργανώσει το πάρτι και ο γαμπρός της θα τη συνοδεύσει τη μεγάλη ημέρα. Παρά το ότι βάσει νόμου δεν μπορεί να παντρευτεί τον εαυτό της, θα κάνει ό,τι μπορεί ώστε να της αναγνωριστεί η ημέρα ως σημαντική. Θα υπάρξει δεξίωση, πάρτι και μπουφές.

Δηλώνει ότι η ιδέα της ήρθε από ένα επεισόδιο της σειράς «Τα Φιλαράκια» στο οποίο η Μόνικα, η Ρέιτσελ και η Φίμπι δοκίμασαν νυφικά. Όπως χαρακτηριστικά λέει: «Είναι κάτι που πάντα ήθελα να κάνω και αφού ο κατάλληλος δεν έχει εμφανιστεί ακόμα, θα συνεχίσω και θα παντρευτώ, χωρίς εκείνον. Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου γνωρίζουν ότι έχω τρέλα, οπότε δεν σοκαρίστηκαν. Με αυτό τον τρόπο νομίζω ότι θα δώσω τη δυνατότητα στα αγαπημένα μου πρόσωπα να βάλουν τα καλά τους και να γιορτάσουν όλοι μαζί το πόσο ιδιόμορφη είμαι». Η 68χρονη μητέρα της- Flo Gollogly – σχολιάζει τα σχέδια της κόρης : «Απλώς δεν έχει γνωρίσει τον σωστό άνδρα και είναι περήφανη να κάνει πράγματα μόνη της. Πραγματικά ανυπομονώ για το πάρτι της».

Στο προσκλητήριό της η Lynne γράφει ότι ο γάμος της θα είναι ένα πάρτι για τα 40α της γενέθλια, δίνει οδηγίες για το τι μπορούν να φορέσουν οι καλεσμένοι και ως λίστα δώρων γράφει πολλές αγκαλιές και πολλούς χορούς.

Για την ιστορία: Τον προηγούμενο Μάιο μια 37χρονη η Sophie Tanner από το Brighton έκανε έναν σόλο γάμο, μετά από 20 χρόνια αποτυχημένων δεσμών. Η Sophie ακολούθησε το παράδειγμα της Tracey Emin και παντρεύτηκε έναν αρχαίο βράχο.

——————

Πηγή μεγαλύτερου μέρους του άρθρου και των φωτογραφιών: http://www.mirror.co.uk/news/weird-news/woman-marrying-herself-after-being-9850652

——————

Διαβάστε επίσης:

Τα πρωτότοκα παιδιά ίσως είναι πιο έξυπνα: http://www.sinapantima.gr/?p=8084

Τι θα συνέβαινε αν δεν είχαμε πρόσβαση στο Ίντερνετ: http://www.sinapantima.gr/?p=8067

1000 ευρώ μηνιαίως για να κάθεσαι;: http://www.sinapantima.gr/?p=8058

 

 

 

2 POST COMMENT
Rate this article
5 (100%) 1 vote

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
  • March 30, 2017

    ακούγεται πολύ περίεργο,αλλά η μοναξιά που θα νιώθει εξηγεί τα πάντα

    Reply
  • March 31, 2017

    περίεργες ειδήσεις μας έρχονται από έξω.

    Reply