/ Προτάσεις / Ο τυχερός του μεγάλου διαγωνισμού

Ο τυχερός του μεγάλου διαγωνισμού

mara on March 27, 2017 - 10:17 in Προτάσεις
3 (60%) 2 votes

 

Το Συναπάντημα θα ήθελε για άλλη μια φορά να σας ευχαριστήσει για τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό με το σπουδαίο αυτό δώρο.

Το όνομα του τυχερού που κερδίζει τη φωτογράφιση για τη βάφτιση της κόρης του είναι: 

Φραγκίσκος Παπαδημητρίου

ergatidis_01

Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό: Σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο τα έξοδά μας περιορίζονται σε πολύ συγκεκριμένες αγορές. Το Συναπάντημα -σε συνεργασία με τον σπουδαίο φωτογράφο Χάρη Εργατίδη- κάνει ένα πολύ σημαντικό δώρο και δίνει τη δυνατότητα στον τυχερό και την οικογένειά του να έχουν μία επαγγελματική φωτογράφιση χωρίς το άγχος του κόστους.

ergatidis_02 ergatidis_03

Γνωριμία με τον φωτογράφο: ergatidis_04 Ο Χάρης Εργατίδης ξεκίνησε την πορεία του το 1996. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φωτογραφίας και Σκηνοθεσίας του Ι.Ι.Ε.Κ.  LEICA ACADEMY και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Δημοσίων Σχέσεων, Marketing και Προώθησης Προϊόντων.  Έχει εργαστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές ως φωτογράφος, βοηθός παραγωγής και αργότερα ως διευθυντής παραγωγής, (στα κανάλια: MEGA, MAD, ALPHA, Έψιλον) και ο φωτογραφικός του φακός δεν έχει περιοριστεί εκεί, καθώς φωτογραφίες του έχουν δημοσιευθεί και σε βιβλία. Το βιβλίο «Δια χειρός Νίκης Μερκούρη» με φωτογραφίες  του διακρίθηκε διεθνώς , (διεθνής διάκριση GOURMAND), Η πιο πρόσφατη αντίστοιχη δουλειά του είναι το εξώφυλλο του βιβλίου «Κώστας Χαρδαβέλλας Το ζεϊμπέκικο του νικητή» από τον Κ.Κ.Χαρδαβέλλα, που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2016. Από το 2010 προσφέρει υπηρεσίες παραγωγής/οργάνωσης τηλεοπτικών προγραμμάτων/προωθητικών ενεργειών-production/videoclips/tv events photography-promotion.

Περισσότερα στο: www.xsmile.gr

Συγκρότημα Οικόπολις:

Αγίων Αναργύρων 2
210   42 82 248  (Γραφείο-Πειραιά)

————————————————–

To Συναπάντημα ευχαριστεί θερμά τον φωτογράφο Χάρη Εργατίδη για την προσφορά του αυτή στους αναγνώστες.

————————————————

Διαβάστε επίσης:

Έρευνα: Η εργασία μας κάνει ευτυχισμένους; http://www.sinapantima.gr/?p=8217

Ιδέες για να φτιάξετε τις δικές σας λαμπάδες:http://www.sinapantima.gr/?p=8193

 

0 POST COMMENT
Rate this article
3 (60%) 2 votes

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *