/ Δημιουργίες / Χριστουγεννιάτικα σχέδια σε ξύλο και πέτρα

Χριστουγεννιάτικα σχέδια σε ξύλο και πέτρα

mara on December 1, 2017 - 10:49 in Δημιουργίες
5 (100%) 2 votes

Έφθασε ο μήνας των γιορτών κι όσοι έχουν παιδιά στο σπίτι, σίγουρα έχουν ήδη στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Είναι οι μέρες που γράφουμε το γράμμα στον Άγιο Βασίλη και τις χριστουγεννιάτικες κάρτες. Αν θέλετε φέτος να φτιάξετε πρωτότυπες κάρτες χειροποίητες, ας δούμε κάποιες ιδέες.

xylines_30 Στολίδια που μπορείτε να ζωγραφίσετε και να γράψετε πάνω τους τις ευχές, μπορούν να γίνουν οι πιο όμορφες ευχετήριες κάρτες.

xylines_kardies_03 Με ακρυλικά χρώματα κάνουμε ένα εύκολο σχέδιο. Για να δώσουμε λίγη από τη λάμψη των ημερών βάζουμε γκλίτερ σε κάποια σημεία του σχεδίου. Στη γούνα της μπότας έβαλα γκρι γκλίτερ. Στο αριστερό κομμάτι που είναι κενό, με μαρκαδόρο μπορούμε να γράψουμε τις ευχές μας.

xylines_kardies_01 Το γκι με κορδέλες είναι δημοφιλές σχέδιο. Οι καρδιές που διάλεξα να βάψω έχουν μια μικρή τρύπα. Μπορείτε να περάσετε κορδέλα και να γίνει η ξύλινη καρδιά όμορφο στολίδι για το δέντρο.

xylines_kardies_10 xylines_kardies_11 xylines_kardies_07 Ο πρωταγωνιστής των ημερών, ο Άγιος Βασίλης. Γκλίτερ στα γένια και τον σκούφο.

xylines_kardies_09 xylines_kardies_08 Χριστουγεννιάτικες μπάλες.

xylines_kardies_04 xylines_kardies_14 Το δέντρο, κάπως πιο… διαφορετικό. Το ίδιο λαμπερό, όμως!

xylines_kardies_06 xylines_kardies_13 Καμπανούλες, γκι, ρόδια, μπάλες. Τόσα σχέδια που γίνονται πολύ εύκολα και μπορούν να κάνουν μία απλή επιφάνεια εντυπωσιακή…

xylines_kardies_12 Πέρα από γκλίτερ, μπορείτε να κολλήσετε χάντρες, πούλιες, κουμπιά, κορδέλες και να κάνετε το στολίδι-κάρτα ακόμα πιο ξεχωριστό.

xylines_kardies_05 Για οικογένεια ή ζευγάρι το σχέδιο μπορεί να είναι λίγο πιο ρομαντικό. Και στη μικρή επιφάνεια που μένει, οι ευχές χωράνε!

xylines_31 Η πέτρα είναι λίγο πιο δύσκολη επιφάνεια για ζωγραφική λόγω σχήματος. Αλλά κι αυτή μπορεί να γίνει στολίδι ή και κάρτα κρεμώντας ένα μικρό χαρτάκι σε μία κορδέλα.

xylines_32 Ακόμα κι αν κάνετε απλώς ένα σχέδιο, χωρίς να το χρωματίσετε, η πέτρα θα δείχνει υπέροχη!

Καλό μήνα και καλές δημιουργίες!

——————————————————

Οι παραπάνω φωτογραφίες ανήκουν στη δημιουργό της σελίδας «Το Συναπάντημα» και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους χωρίς την αναφορά πηγής προέλευσής τους.

The above photos are copyright protected by law and their reproduction without the permission of the creator of the webpage “to sinapantima” is prohibited.

—————————————————

Διαβάστε επίσης:

Ζωγραφίζοντας πέτρες για τα Χριστούγεννα: http://www.sinapantima.gr/?p=9374

 Στολίδια από παλιά αντικείμενα και απλά υλικά: http://www.sinapantima.gr/?p=9237

Μπάνσκο: Ο παράδεισος των σκιέρ: http://www.sinapantima.gr/?p=6519

 

 

3 POST COMMENT
Rate this article
5 (100%) 2 votes

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 Comments
 • December 8, 2017

  τα ξύλινα στολίδια πολύ όμορφα. τρελάθηκα με τις πέτρες!

  Ν.
  Reply
 • December 8, 2017

  καταπληκτική ιδέα! οι πέτρες δεν κοστίζουν και είναι πρωτότυπο στολίδι για Χριστούγεννα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Φωτεινή
  Reply
 • December 8, 2017

  ψάχνοντας ιδέες για ζωγραφιές, τυχαία βρήκα τη σελίδα σας. πολύ ωραίες ιδέες, ο γιος μου ενθουσιάστηκε με τα στολίδια και τις πέτρες. συγχαρητήρια!

  Αναστασία & ο μικρός Μάριος
  Reply