/ Δημιουργίες / Το Συναπάντημα φωτογραφίζει δημιουργίες του στα Μετέωρα

Το Συναπάντημα φωτογραφίζει δημιουργίες του στα Μετέωρα

mara on April 10, 2018 - 18:39 in Δημιουργίες
5 (100%) 2 votes

Το Συναπάντημα ταξίδεψε στα Μετέωρα και φωτογράφισε τις νέες του δημιουργίες. Κλειδοθήκες με ρομαντικά θέματα για όλα τα γούστα.

bty Η κλειδοθήκη είναι σίγουρα ένα πρωτότυπο και πρακτικό δώρο. Σε όλα τα καταστήματα με είδη χειροτεχνίας πλέον μπορείτε να βρείτε ξύλινες κλειδοθήκες σε διάφορα μεγέθη και σχέδια. Προτιμήστε αυτές που έχουν μεγάλη επιφάνεια μπροστά, για να μπορέσετε να κάνετε μία όμορφη δημιουργία. Θα σας δείξω κάποιες που έφτιαξα για αγαπημένα μου πρόσωπα. Αν δεν θέλετε να ζωγραφίσετε κάτι, βάλτε με τη μέθοδο decoupage το θέμα που θα επιλέξετε κι ολοκληρώστε κολλώντας μία όμορφη κορδέλα ή δαντέλα.

 

kleidothiki_01 Στη συγκεκριμένη, αφού τοποθέτησα το θέμα, έβαψα την υπόλοιπη επιφάνεια με σκούρο χρώμα και κόλλησα μπλε δαντέλα.

bty Αν η κλειδοθήκη έχει ανάγλυφο σχέδιο, μπορείτε να βάψετε το σχέδιο με ένα χρώμα και την υπόλοιπη επιφάνεια με διαφορετικό. Εγώ έβαψα τα ανάγλυφα σχέδια με σκούρο καφέ. Προτιμήστε χρώματα ίδια με αυτά που έχει το θέμα σας.  Στη μεγαλύτερη επιφάνεια, καλό είναι να βάλετε το ανοιχτό χρώμα. Στη συγκεκριμένη έβαλα μπεζ δαντέλα.

bty Εδώ δεν χρησιμοποίησα ακρυλικό χρώμα, αλλά χρώμα κιμωλίας και λευκή δαντέλα. Δείτε πόσο όμορφη δείχνει η κλειδοθήκη, ακόμα κι όταν δεν έχει πολλά χρώματα.

Το μόνο που χρειάζεται, πέρα από τη φαντασία, είναι η αγάπη για τις κατασκευές και σίγουρα το αποτέλεσμα θα αρέσει σε όλους!

————————————————————————————————–

Οι παραπάνω φωτογραφίες ανήκουν στη δημιουργό της σελίδας «Το Συναπάντημα» και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους χωρίς την αναφορά πηγής προέλευσής τους.

The above photos are copyright protected by law and their reproduction without the permission of the creator of the webpage “to sinapantima” is prohibited.

————————————————————————————————-

Διαβάστε επίσης:

Χειροποίητα φαναράκια από τενεκεδάκια: http://www.sinapantima.gr/?p=9805

Το ξενοδοχείο-πλοίο που βρίσκεται στη στεριά…: http://www.sinapantima.gr/?p=9771

S. Mayanne:Η φωτογράφος που αντιμετωπίζει τις ουλές όχι ως ατέλεια, αλλά ως κομμάτι της ιστορίας του κάθε ανθρώπου: http://www.sinapantima.gr/?p=9506

0 POST COMMENT
Rate this article
5 (100%) 2 votes

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *