/ Συναντήσεις / Κατερίνα Σαβράνη: Ένα πολύπλευρο ταλέντο

Κατερίνα Σαβράνη: Ένα πολύπλευρο ταλέντο

mara on June 15, 2014 - 14:53 in Συναντήσεις
4.4 (88%) 5 votes

 

Είναι αυτό το ειλικρινές χαμόγελο που φωτίζει το πανέμορφο πρόσωπό της που σε αιχμαλωτίζει… Και είναι ο χαρακτήρας, η καλοσύνη, το χιούμορ και η ευγένειά της που σε πείθουν πως αυτή η γυναίκα έχει έρθει από έναν άλλον πλανήτη, αυτόν της απόλυτης Τελειότητας! Η ηθοποιός Κατερίνα Σαβράνη, που με τιμά με την ουσιαστική φιλία της τα τελευταία έξι χρόνια, είναι μια πολύπλευρη καλλιτεχνική φύση.

savrani_1 (1)

Απόφοιτος του Actor’s Studio στο Παρίσι με καθηγητή τον Ανδρέα Βουτσινά, αλλά και με σπουδές πλαστικής τέχνης, γλυπτικής, ζωγραφικής και σχεδίου δίπλα στον ζωγράφο Μιχάλη Μανουσάκη, διαπρέπει σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς. Προσπαθώ να θυμηθώ πότε την είδα πιο ενθουσιασμένη: μετά από σπουδαίες θεατρικές παραστάσεις, σε εκθέσεις κοσμημάτων όπου παρουσίαζε τις δημιουργίες της, όταν είναι κοντά στους μικρούς μαθητές της, στα εγκαίνια του ατελιέ της, (Ag.Dimitriou, Psirri. 2130052111) και η αλήθεια είναι ότι στα μάτια της έβλεπα πάντα την ίδια φλόγα. Αυτό το βλέμμα είχε μια επιπλέον δόση λάμψης μόνο την ημέρα του γάμου της, όταν κοιτούσε τον υπέροχο σύζυγό της-επίσης ηθοποιό- Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο και όταν πρόσφατα για πρώτη φορά πήρε το χέρι μου και το ακουμπήσαμε στην κοιλίτσα της που είχε τότε αρχίσει να «φουσκώνει». Είναι αλήθεια πως για έναν δημοσιογράφο είναι δύσκολο να παρουσιάσει αντικειμενικά έναν φίλο και να του πάρει συνέντευξη γνωρίζοντας τόσα για την προσωπική του ζωή. Η Κατερίνα, όμως, πάντα έδινε τη λύση… Ήταν το ίδιο αληθινή σε όλες τις συνεντεύξεις και σε όσες εκπομπές τη φιλοξένησα, είτε ήμουν μπροστά είτε πίσω από τις κάμερες. Πριν παραχωρήσει, λοιπόν, συνέντευξη στο «Συναπάντημα», θα ήθελα να σας παρουσιάσω τη σπουδαία δουλειά της. Μια δουλειά για την οποία έχει ξενυχτήσει αμέτρητες βραδιές ανάμεσα σε υφάσματα, τούλια, ψαλίδια και κλωστές, χωρίς να εκφράσει το παραμικρό παράπονο. Ίσως είναι και αυτό ένα χαρακτηριστικό της ανώτερης καλλιτεχνικής της φύσης…

Τις παρακάτω χειροποίητες δημιουργίες της, μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα της :

www.savranicreations.gr

savrani_1 (8) savrani_1 (14)

 

savrani_1 (15) savrani_1 (12)

savrani_1 (10) savrani_1 (16)

savrani_1 (11) savrani_1 (9)

 

 

savrani_1 (3) savrani_1 (5)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA savrani_1 (2)

dimitra antonea  (Από την ημέρα του γάμου της-Δημιουργία: Dimitra Antonea)

savrani_2 Τα κοσμήματα που φορά η Κατερίνα Σαβράνη στη συγκεκριμένη φωτογραφία είναι δικές της δημιουργίες

Πηγή φωτογραφιών: ιστοσέλίδα: www.savranicreations.gr, FB

Φωτογραφία τίτλων: George Αlexandrakis

7 POST COMMENT
Rate this article
4.4 (88%) 5 votes

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 Comments
  • June 15, 2014

    Πολύ ωραίες δημιουργίες και πολύ ωραία εισαγωγή! Πιστεύω ότι αποτύπωσες ακριβώς τον χαρακτήρα και το ταλέντο της! Μπράβο για τη σπουδαία διαχείριση του λόγου σου!σπουδαία πένα!

    Αννετα
    Reply
  • June 15, 2014

    Να είναι καλά το κατερινάκι και με υγεία και χαρά να κρατήσει στήν αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι!Πάντα χαίρομαι και θαυμάζω τους ανθρώπους που εχουν ταλέντο και ειναι δημιουργικοί!!!

    giota
    Reply
  • June 15, 2014

    Πολύ συγκινητικά λόγια για μια πολύ όμορφη ηθοποιό. Δεν την ξέρω προσωπικά, αλλά είμαι σίγουρη ότι αξίζει όλα όσα της γράφεις “Συναπάντημα”…

    Α.Μ.
    Reply
  • June 15, 2014

    Μπράβο στην Κατερίνα για όσα ωραία φτιάχνει και στο Συναπάντημα που μας την παρουσιάζει

    Χρήστος
    Reply
  • June 15, 2014

    Υπέροχα αξεσουάρ, πραγματικά έργα Τέχνης!και πολύ συγκινητική η εισαγωγή σας…

    Μαρία-Δανάη
    Reply
  • November 10, 2015

    Excellent blog here! Also your site loads up fast!

    Sefi-Toronto
    Reply
  • November 17, 2015

    Such clever work and reporting! Carry on the superb works guys I’ve incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my website :).

    Barbara-Cape Town
    Reply