/ Uncategorized / Ονόματα νικητών των δέκα διπλών προσκλήσεων

Ονόματα νικητών των δέκα διπλών προσκλήσεων

mara on October 19, 2015 - 10:11 in Uncategorized, Προτάσεις
Rate this post

 

Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή σας στον διαγωνισμό,  το Συναπάντημα εξασφάλισε και κλήρωσε για εσάς δέκα-και όχι πέντε, όπως αρχικά είχε δημοσιευθεί- διπλές προσκλήσεις!

 

Τα ονόματα των νικητών:

1) Χ. Χίου

2) Ε. Κεσκίνη

3) Κ. Βρέντζου

4) Α. Μπαρδάκα

5) Μ. Παπαδοπούλου

 

6) Ι. Τσιόστα

7) Α. Σαγανά

8) Δ. Παπαδημητρίου

9) Σ. Τσιόνα

10) K. Kassara

ΛΟΓΩ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΣΩΠΟ», οι τυχεροί θα επιλέξουν μία από τις παρακάτω παραστάσεις για τη διπλή τους πρόσκληση.

1) «Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΒΑΤΡΑΧΟΣ»:

vatraxos_01

Ένας πρίγκιπας μαγεμένος από μια κακιά μάγισσα έχει μεταμορφωθεί σε βάτραχο. Για να λυθούν τα μάγια, πρέπει να καταφέρει να πλησιάσει την πριγκίπισσα και να προκαλέσει την προσοχή και τη συμπάθειά της. Η πριγκίπισσα που αισθάνεται μοναξιά στο παλάτι, έχει μοναδική παρηγοριά και παιχνίδι ένα χρυσό μπαλάκι. Κάποια μέρα παίζοντας με αυτό στον κήπο του παλατιού, της έπεσε μέσα σε μία στέρνα. Στην προσπάθειά της να το βρει, μια απρόοπτη συνάντηση άλλαξε τη ζωή της! Η ιστορία αυτή φέρνει το μήνυμα της αγάπης, τη δύναμή της, την αξία της φιλίας, της συνέπειας και του σεβασμού σε κάθε πλάσμα πάνω στη γη. Το έργο είναι κατάλληλο για παιδιά από 2,5 έως 12 χρόνων.

 ΘΕΑΤΡΟ ΘΥΜΕΛΗ: Μοσχονησίων 32, Πλ. Αμερικής

Παραστάσεις: Από 11 Oκτωβρίου 2015 μέχρι 22 Νοεμβρίου 2015, κάθε Κυριακή στις 11.30.
Διάρκεια: 90’

 

2) «Η ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΚΟΥΚΛΑ»: 

eliart_02

Είναι διασκευή του γνωστού θεατρικού έργου του Μπ. Μπρεχτ «Ο Κύκλος με την Κιμωλία». Δύο μικρά κορίτσια, η Σμαράγδα κι η Νεφέλη, μένουν σε διπλανά σπίτια. Προέρχονται από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις. Η Σμαράγδα μένει με την οικογένειά της σ’ ένα πλούσιο, πέτρινο αρχοντικό και η Νεφέλη σ’ ένα φτωχικό σπιτάκι. Αυτά τα δύο κορίτσια έχουν μάθει σ’ έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Η σύγκρουση μεταξύ τους έρχεται, όταν αποφασίζουν να διεκδικήσουν μια κούκλα… μια κούκλα χαλασμένη και σκισμένη… Στην ιστορία επίσης εμπλέκονται ένας γιατρός-τσαγκάρης, ένα κουνέλι, μία πάπια κι ένας… παλιατζής, ο οποίος καλείται να δώσει μια πολύ δύσκολη λύση: ένα πείραμα για να μάθουμε σε ποιον ανήκει αυτή η κούκλα… Ποια είναι λοιπόν η πραγματική μητέρα της κούκλας; Εκείνη που της ανήκει η κούκλα τυπικά ή εκείνη που τη φροντίζει και την αγαπά αληθινά; Η λύση θα δοθεί επί σκηνής! Μία τρυφερή, όμορφη ιστορία για τα παιχνίδια μας και για το πόσο τα αγαπάμε…

 

Κατάλληλο για παιδιά από 2 έως 8 χρονών.

Διάρκεια: 60’

Παραστάσεις: Από 17 Oκτωβρίου 2015 μέχρι 30 Ιανουαρίου 2016.

Κάθε Σάββατο 12.00 μ.μ.

Θέατρο ΘΥΜΕΛΗ: Μοσχονησίων 32, Πλ.Αμερικης Τ.210 8657677

 

Συντελεστές:

ΚΕΙΜΕΝΟ- ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: ΕΛΕΝΗ ΣΤΡΑΤΟΓΛΟΥ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΕΛΕΝΗ ΣΤΡΑΤΟΓΛΟΥ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΚΛΑΣ – ΣΚΗΝΙΚΩΝ :

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΙΝΗΣΗ – ΕΜΨΥΧΩΣΗ ΚΟΥΚΛΑΣ:

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΥ – ΕΛΕΝΗ ΣΤΡΑΤΟΓΛΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: ΕΛΕΝΗ ΣΤΡΑΤΟΓΛΟΥ

ΦΩΤΙΣΜΟΙ – ΗΧΟΛΗΨΙΑ: ΘΑΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥ

 

 

 

0 POST COMMENT
Rate this article
Rate this post

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *