/ Προτάσεις / Οι Polkar στη Θεσσαλονίκη

Οι Polkar στη Θεσσαλονίκη

mara on May 25, 2016 - 09:39 in Προτάσεις
Rate this post


 Λίγο πριν ανοίξουν τη συναυλία των Beirut στη Θεσσαλονίκη, οι Polkar έρχονται με σκοπό να στήσουν ένα εκρηκτικό live στo Eightball club στα Λαδάδικα  το Σάββατο 28/05 στις 22:30. Τέσσερις μήνες μετά το θρυλικό live τους στη Θεσσαλονίκη και έχοντας κυκλοφορήσει το νέο τους single, (“Το τραγούδι της καλής παντρειάς”), οι Polkar επιστρέφουν για να ξεσηκώσουν το κοινό τους και να το μετρέψουν σε… “μεθυσμένους χορευτές που τραγουδάνε φάλτσα”, (αυτό που σημαίνει η λέξη Polkar στα Σλάβικα). Το live θα ξεκινήσει μετά τον τελικό του Champions League. 

Είσοδος: ελεύθερη.

Χορηγός Επικοινωνίας: Το Συναπάντημα

polkar_01 (1)

————————————————————————————————————————————

 Λίγα λόγια για τους Polkar: Με μουσική που χαρακτηρίζεται ως ρομαντική indie/folk και με άμεσες αναφορές στις παλιές αθηναϊκές καντάδες, oι Polkar ξεκίνησαν ως το μουσικό συγκρότημα του ηθοποιού Γιώργου Παπαγεωργίου, (έχοντας δίπλα του τον μουσικό Γιάννη Κυρατσό). Δημιουργήθηκαν μόλις πριν από τρία χρόνια στη Θεσσαλονίκη και στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα έχουν κάνει πλήθος συναυλιών (SIX DOGS, BIOS, Bord de l eau, Pik Nik Urban Festival , Photobiennale, Residents, ROVER, Μύλος club, κ.α ).

Εμφανίστηκαν ως νέα μουσική μπάντα στο Tedx 2014 στο Βασιλικό θέατρο στη Θεσσαλονίκη. Ο πρώτος δίσκος τους ηχογραφήθηκε στο Royal Alzheimer Hall με τον Τίτο Καρυωτάκη και τον Χρίστο Χαρμπίλα στον ήχο και τη μίξη. Στο πλευρό τους είχαν και την κομπανία κανταδόρων «Τροβαδούροι της παλιάς Αθήνας».

 

Σύνθεση Polkar:

Γιώργος Παπαγεωργίου (φωνή, ukulele)

Γιάννης Κυρατσός (κιθάρες, φωνή)

Λάζαρος Πλιάμπας (τύμπανα)

Γιώργος Αβραμίσης (τρομπέτα)

Χρήστος Παππάς (μπάσο)

Μιχάλης Καρανίκος (τρομπόνι)

0 POST COMMENT
Rate this article
Rate this post

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *