/ Δημιουργίες / Γάμος/Βάφτιση/Πάρτι με θέμα τον αστερία

Γάμος/Βάφτιση/Πάρτι με θέμα τον αστερία

mara on July 5, 2017 - 09:44 in Δημιουργίες, Προτάσεις
5 (100%) 2 votes

Τον αστερία σίγουρα τον συνδέουμε με το καλοκαίρι και την καλοκαιρινή διακόσμηση, όχι μόνο του σπιτιού μας, αλλά και των ευχάριστων γεγονότων της ζωής μας: γάμου, βάφτισης, πάρτι γενεθλίων. Ο αστερίας είναι ένα πολύ εντυπωσιακό στολίδι, αν συνδυαστεί με τα σωστά αντικείμενα κι έτσι το Συναπάντημα ξεχώρισε και σας προτείνει κάποιες οικονομικές λύσεις για να διακοσμήσετε τις δικές σας ξεχωριστές στιγμές…

asterias_01  Τοποθετημένος μέσα ή έξω από φαναράκια διαφορετικών διαστάσεων και χρωμάτων, με κορδέλες, πανιά ή χωρίς. Στο τραπέζι των ευχών μπορούν να τοποθετηθούν μέχρι και τρία φανάρια σε διαφορετικά μεγέθη. Στο τραπέζι των καλεσμένων ένα είναι αρκετό. Το μέγεθός του εξαρτάται από το σχήμα και το μέγεθος του τραπεζιού. (Πηγή συγκεκριμένης φωτογραφίας: Pinterest).

translation Sinapantima has collected some ideas about starfish decorations. White Starfish-in different sizes- is the perfect material for your beach theme wedding, baptism or party. Prefer the medium sized  flatter starfish, which is popular for craft ideas.  Add lanterns, ribbons, shells and create the best scenery.

 

asterias_03 Μπομπονιέρες για γάμο ή βάφτιση: Είτε παίρνοντας έτοιμο πουγκί, είτε διπλώνοντας οποιοδήποτε άλλο ύφασμα της αρεσκείας σας, μπορείτε μόνοι σας να φτιάξετε τις μπομπονιέρες. Με μικρούς αστερίες στο πάνω μέρος, ζωγραφίζοντας στο κάτω μέρος κάτι εσείς, όπως μια καρδιά ή έναν ήλιο, όπως δείχνει η φωτογραφία ή βάζοντας μόνο έναν πιο μεγάλο αστερία για πιο λιτό αποτέλεσμα. Μπορείτε να κολλήσετε τον αστερία ή να τον κρεμάσετε με κορδέλες διαφόρων χρωμάτων. Αν χρησιμοποιήσετε μανταλάκια, μπορείτε να τα βάψετε και να κολλήσετε πάνω τους τον αστερία.

asterias_04 Στο τραπέζι μπορείτε να “παίξετε” με διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων και υφασμάτων. Μια στρογγυλή πιατέλα στο κέντρο του τραπεζιού με μπλε αρωματική άμμο, κερί και κοχύλια είναι πολύ εντυπωσιακή. Αν θέλετε να αποφύγετε αυτό το έξοδο, στη θέση της πιατέλας, μπορείτε να βάλετε ένα απλό βαζάκι από μέλι ή μαρμελάδα. Γεμίστε το με αρωματική άμμο, κοχύλια, με νερό και κεριά που επιπλέουν ή με πέρλες και θα ενθουσιαστείτε με το αποτέλεσμα.

asterias_05 Οι πέρλες μπορούν να είναι μόνο ενός χρώματος, αλλά και διαφόρων χρωμάτων. Ακόμα και κόκκινες με καρδιές

asterias_06 Δοκιμάστε πρώτα στο δικό σας τραπέζι διάφορους τρόπους διακόσμησης, για να έχετε μια εικόνα.

asterias_07 Με τον ίδιο τρόπο μπορούν να διακοσμηθούν και καρέκλες. Με ύφασμα ή απλά λουλούδια που θα μαζέψετε οι ίδιοι και θα τα κάνετε χαριτωμένα μπουκέτα κολλώντας έναν αστερία. (Πηγή συγκεκριμένων φωτογραφιών: Pinterest).

——————————————————————————————————————–

Για οποιαδήποτε απορία ή ιδέα που θέλετε να συζητήσετε, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με το Συναπάντημα στο e-mail: to.sinapantima@gmail.com.

——————————————————————————————————————

Οι παραπάνω φωτογραφίες ανήκουν στη δημιουργό της σελίδας «Το Συναπάντημα» και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους χωρίς την αναφορά πηγής προέλευσής τους.

The above photos are copyright protected by law and their reproduction without the permission of the creator of the webpage “to sinapantima” is prohibited.

————————————————————————————————————

Διαβάστε επίσης:

Διακόσμηση με κοχύλια και πέτρες: http://www.sinapantima.gr/?p=5441

Μετατρέποντας πήλινα δοχεία σε διακοσμητικά: http://www.sinapantima.gr/?p=6802

Κοσμήματα από φελλό: http://www.sinapantima.gr/?p=8571

 

3 POST COMMENT
Rate this article
5 (100%) 2 votes

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 Comments
  • July 5, 2017

    WONDERFUL Post.thanks for share..extra wait .. ?

    Gabriella
    Reply
  • August 20, 2017

    You really sparked my interest!!!

    Reply
  • October 22, 2017

    φωτογραφίες με φως και ιδέες που είναι τόσο ωραίες!!!!!!!

    Reply