/ Δημιουργίες / Βάφουμε τα αυγά… αλλιώς

Βάφουμε τα αυγά… αλλιώς

mara on March 26, 2018 - 09:21 in Δημιουργίες
5 (100%) 1 vote

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες ετοιμαζόμαστε για τις πασχαλινές λιχουδιές. Οι συνταγές για τα κουλουράκια βγαίνουν από το συρτάρι, στολίζουμε ανοιξιάτικα το σπίτι και περιμένουμε τη μέρα που θα βάψουμε τα αυγά. Τι θα λέγατε να δοκιμάζατε έναν διαφορετικό τρόπο να στολίσετε τα πασχαλινά αυγά;

 

Όπως πάντα θα δούμε ιδέες και τρόπους, που μπορούμε  όλοι μας να ακολουθήσουμε.

ayga_pasxa_01 Ένας πολύ εύκολος κι εντυπωσιακός τρόπος είναι η μέθοδος decoupage. Με την ειδική κόλλα βάζουμε το σχέδιο που επιθυμούμε και τα αυγά είναι έτοιμα. Μπορούμε να βάψουμε ανοιχτόχρωμα τα αυγά, μπορούμε και να μην τα βάψουμε, καθώς η βάση τους είναι ανοιχτόχρωμη ούτως ή άλλως και ιδανική για πολλά σχέδια. (pinterest.com)

 

ayga_pasxa_02 Αφού βαφτούν, μπορούν να διακοσμηθούν με διάφορα μικρά αντικείμενα. Απλά κολλάμε πάνω τους λουλουδάκια, κουμπιά, σχέδια από τσόχα, μικρές κορδελίτσες. (pinterest.com)

ayga_pasxa_03    Σίγουρα δεν είναι ιδανικά για τσούγκρισμα, αλλά για μία πολύ ιδιαίτερη διακόσμηση στο τραπέζι μας.  (dotcomwomen)

 

ayga_pasxa_04 Ο πιο ευχάριστος τρόπος από όλους, βέβαια, είναι να βάλετε σε όλη αυτή τη διαδικασία και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Τα μικρά παιδιά θα ενθουσιαστούν ζωγραφίζοντάς τα. (aliexpress.com)

—————————————————————

Διαβάστε επίσης:

Χειροποίητες αρωματικές λαμπάδες: http://www.sinapantima.gr/?p=9758

Πασχαλινά Έθιμα: http://www.sinapantima.gr/?p=4912

Η δασκάλα που δώρισε τη ζωή σε μαθήτρια του σχολείου της: http://www.sinapantima.gr/?p=9623

 

0 POST COMMENT
Rate this article
5 (100%) 1 vote

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *