/ Δημιουργίες / Χειροποίητες καρδιές για τον μήνα της αγάπης…

Χειροποίητες καρδιές για τον μήνα της αγάπης…

mara on February 1, 2018 - 10:46 in Δημιουργίες
5 (100%) 1 vote

Όσο και να θέλουμε να δείχνουμε κάθε μέρα την αγάπη μας, πολλές φορές μας παρασύρουν οι γρήγοροι ρυθμοί και δεν το κάνουμε. Ανεξάρτητα από το αν μας αρέσει να γιορτάζουμε την ημέρα των ερωτευμένων, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από να κάνουμε μια κατασκευή αγάπης και να τη δωρίσουμε στον άνθρωπό μας.

bty Ας δούμε ιδέες για εύκολες ξύλινες κατασκευές. Αν δεν έχετε ξύλο, μπορείτε όλες τις παρακάτω κατασκευές να τις κάνετε με χαρτόνι. Καλό είναι να έχει αρκετό πάχος. Αν δεν έχει, κολλήστε πολλά κομμάτια χαρτονιού το ένα πάνω στο άλλο.

bty bdr Μια ξύλινη καρδιά. Μπορείτε να την αγοράσετε έτοιμη ή να κόψετε λεπτό ξύλο εσείς. Κολλήστε πούλιες, χάντρες και μεταμορφώστε την σε ένα ωραίο διακοσμητικό.

bty Τη συγκεκριμένη ξύλινη καρδιά την «έντυσα» με ένα πολύ έυκολο σχέδιο που έπλεξα. Πάνω κόλλησα πούλιες. Αν θέλετε να μην είναι απλώς διακοσμητική, πριν κεντήσετε γύρω-γύρω για να κλείσετε το πλεκτό, μπορείτε να τοποθετήσετε μέσα σαπουνάκι τριμμένο ή ποτ πουρί ή μπορείτε απλώς να την αρωματίσετε. Μια υπέροχη ιδέα είναι να τοποθετηθεί σε συρτάρια ή να κρεμαστεί στη ντουλάπα.

bty Στη συγκεκριμένη κόλλησα ύφασμα κι ένα διακοσμητικό λουλούδι. bty Την τοποθέτησα σε δίχτυ μαζί με πήλινα αρωματισμένα κομμάτια. Ένα πολύ πρωτότυπο δώρο!

bty Ένας επίσης εύκολος τρόπος να φτιάξουμε μια διακοσμητική καρδιά, που μπορεί να γίνει αρωματικό για τη ντουλάπα μας. Περνάμε μαλλί πλεξίματος γύρω από το ξύλο, μέχρι να καλύψουμε όλη την επιφάνεια και κολλάμε στο κέντρο ένα διακοσμητικό στοιχείο.

valentinos_02 Αν δεν θέλετε να προσφέρετε απλώς λουλούδια, αλλά μια πιο ιδιαίτερη ανθοδέσμη, αυτή η ξύλινη κατασκευή είναι η κατάλληλη. Αποξηραμένα λουλούδια και μια κορδέλα τη στολίζουν μοναδικά! (πηγή: pinterest).

valentinos_03 Τέλος, αν έχετε στο μυαλό σας ένα υπέροχο δείπνο για δύο, στολίστε το τραπέζι σας. Κόκκινα κεράκια, μπαλόνια, κόκκινες καρδιές από χαρτόνι κι ένα μικρό γλαστράκι σε λευκό τραπεζομάντιλο… Λιτός και πολύ όμορφος στολισμός!

Βάζουμε φαντασία, χρώμα και δίνουμε χώρο στην αγάπη!!!

——————————————–

Διαβάστε επίσης:

Χειροποίητες κάρτες αγάπης…: http://www.sinapantima.gr/?p=6647

Κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά και παλιά αντικείμενα: http://www.sinapantima.gr/?p=9653

Η δασκάλα που δώρισε τη ζωή σε μαθήτρια του σχολείου της: http://www.sinapantima.gr/?p=9623

 

 

0 POST COMMENT
Rate this article
5 (100%) 1 vote

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *