/ Δημιουργίες / Βάπτιση ή πάρτι γενεθλίων με θέμα τον δεινόσαυρο

Βάπτιση ή πάρτι γενεθλίων με θέμα τον δεινόσαυρο

mara on June 11, 2018 - 09:29 in Δημιουργίες
5 (100%) 1 vote

Ο δεινόσαυρος είναι το αγαπημένο παιχνίδι των περισσότερων αγοριών- αλλά και κάποιων κοριτσιών-  τα πρώτα χρόνια της ζωής τους. Έτσι μπορεί να αποτελέσει το θέμα για το πάρτι γενεθλίων ή τη βάπτιση του παιδιού σας.

dino_01 Πολλά χρώματα και πολλά σχέδια θα γεμίσουν την εορταστική μέρα. Ας δούμε κάποιες δημιουργίες που μπορείτε να κάνετε, για να στολίσετε τον χώρο.

 

bty Σε γυάλινα βαζάκια και σε τενεκεδάκια ζωγραφίζουμε δεινόσαυρους ή μικρά τερατάκια και τοποθετούμε στο εσωτερικό τους χαρτοπετσέτες, κουτάλια, πιρούνια, καλαμάκια. Αν θέλετε να αποφύγετε τη διαδικασία να περνάτε αστάρι, χρώμα στα τενεκεδάκια και μετά να τα ζωγραφίζετε και να περνάτε βερνίκι, η πιο εύκολη λύση είναι να ζωγραφίσετε αυτό που θέλετε σε ένα χοντρό χαρτόνι και να το κολλήσετε πάνω στα τενεκεδάκια.

dino_02 Παλιοί πλαστικοί δεινόσαυροι, που μπορεί να είναι και λίγο σπασμένοι, αν βαφτούν με σπρέι και κολληθούν σε γυάλινα βαζάκια, γίνονται υπέροχα διακοσμητικά. Βάζοντας κουφετάκια στο εσωτερικό τους γίνονται πολύ όμορφες μπομπονιέρες ή ωραία δώρα για τα παιδάκια που θα έρθουν στο πάρτι, (credit: pinterest).

bty Για να απασχοληθούν τα μικρά παιδάκια, μια ωραία ιδέα είναι να τοποθετήσετε σε ένα μεγάλο τραπέζι υλικά ζωγραφικής, νερομπογιές, πινέλα, χαρτοπετσέτες και να τους δώσετε χαρτόνια για να ζωγραφίσουν.

bty Τα γυάλινα βαζάκια τα ζωγραφίζουμε με τα ειδικά χρώματα που υπάρχουν στο εμπόριο.

dino_03 Από τσόχα ή απλό χαρτόνι φτιάχνουμε όμορφα καπελάκια για τους μικρούς μας φίλους. (credit: pinterest)

dino_04 Τα δωράκια ή οι μπομπονιέρες μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα χάρτινο σακουλάκι με ζωγραφιά δεινόσαυρου. (credit: pinterest).

bty Οι πλαστικοί δεινόσαυροι μπορούν να είναι το δωράκι που θα πάρουν, όσοι έρθουν στο πάρτι ή τη βάπτιση.

burst Σε χαρτόνι διαφόρων χρωμάτων γράφουμε το μηνυματάκι που θέλουμε να δώσουμε στους καλεσμένους μας.

 

bmd Ένα επίσης ωραίο δωράκι, που είναι πολύ εύκολη δημιουργία, είναι τα τερατάκια. Ζωγραφίζουμε το στόμα, κολλάμε πλαστικά ματάκια και τα τερατάκια είναι έτοιμα.

bty Αν έχετε περισσότερο χρόνο και διάθεση, ζωγραφίστε όλη την πέτρα με διάφορα χρώματα.

—————————————————-

Οι παραπάνω φωτογραφίες ανήκουν στη δημιουργό της σελίδας «Το Συναπάντημα» και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους χωρίς την αναφορά πηγής προέλευσής τους.

The above photos are copyright protected by law and their reproduction without the permission of the creator of the webpage “to sinapantima” is prohibited.

—————————————————-

Διαβάστε επίσης:

 Ζωγραφίζοντας σε γυαλί: http://www.sinapantima.gr/?p=9923

St. Gilgen: Το γραφικό χωριό που πήρε το όνομά του από Έλληνα μοναχό: http://www.sinapantima.gr/?p=9898

Μεταμορφώνουμε γυάλινα βαζάκια σε υπέροχα διακοσμητικά: http://www.sinapantima.gr/?p=9877

 

0 POST COMMENT
Rate this article
5 (100%) 1 vote

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *