/ Προτάσεις / Οι τυχεροί των προσκλήσεων για τις τρεις παιδικές παραστάσεις

Οι τυχεροί των προσκλήσεων για τις τρεις παιδικές παραστάσεις

mara on December 7, 2018 - 10:25 in Προτάσεις
5 (100%) 1 vote

Το Συναπάντημα εξασφάλισε διπλές προσκλήσεις για να σας δώσει τη δυνατότητα να δείτε με τα παιδιά σας τις παραστάσεις “Μαγικά Στολίδια “, “Πρωτοχρονιά στη Χώρα των Χιονανθρώπων” και “Αλίκη στη Χώρα των Χριστουγέννων” του Θεάτρου Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο “White Puppet”  το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Δεκεμβρίου 2018. Οι τυχεροί θα πρέπει να κάνουν τηλεφωνική προκράτηση των θέσεών τους.

Για το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 11.00 από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση “Μαγικά στολίδια” κερδίζουν οι:

  1. Ελένη Αναγνώστου
  2. Γιάννης Τσακάλης

Για την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 12.15 από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση “Αλίκη στη Χώρα των Χριστουγέννων” κερδίζουν οι:

  1. Χάρις Κοντού- Βρεττού
  2. Μαίρη Αποστολοπούλου

Για την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 17.30 από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση “Πρωτοχρονιά στη Χώρα των Χιονανθρώπων” κερδίζουν οι:

  1. Στέλιος Πέτρου
  2. Κατερίνα Πρέκα

 

Πληροφορίες για τις παραστάσεις:

“Αλίκη στη Χώρα των Χριστουγέννων”: Μία χαρούμενη χριστουγεννιάτικη παράσταση για παιδιά 3– 5,5 ετών, με ηθοποιούς και κούκλες, γεμάτη περιπέτειες, δράση και μουσική, βασισμένη στη γνωστή ιστορία του Λιούις Κάρολ! Παραμονή Χριστουγέννων, η μικρή Αλίκη διαβάζει ένα παραμυθένιο βιβλίο για τα Χριστούγεννα και ονειρεύεται πως τα εκκρεμή στο Μαγικό Ρολόι θα χτυπήσουν 12 φορές και θα έρθουν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά. Όμως ξαφνικά, ο Ντιν και ο Ντον, τα εκκρεμή του ρολογιού εξαφανίζονται! Μαθαίνοντας ότι τα εξαφάνισε η Μάγισσα και αυτά τώρα βρίσκονται στη Χώρα των Χριστουγέννων, η μικρή Αλίκη αποφάσισε να τα βρει! Με τη βοήθεια των φίλων της, τον Γάτο, τον Λαγό, τη Νεράιδα των Χριστουγέννων και των παιδιών θεατών, θα καταφέρουν να τα βρουν, ζώντας πολλές περιπέτειες, διασχίζοντας τη Χιονόχωρα, τη Χώρα των Σερπαντίνων και άλλα παραμυθένια μέρη και θα αποδείξουν πως η αγάπη, η φιλία, η τόλμη και η αισιοδοξία δημιουργούν θαύματα στις ζωές των ανθρώπων!

Κείμενο:Ιρίνα Μπόικο

(βασισμένο στο παραμύθι του Λιούις Κάρρολ,”Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων”)

Σκηνοθεσία-κατασκευή κουκλών: Ιρίνα Μπόικο

Ερμηνεύουν: Δημήτρης Μάκκας, Ιρίνα Μπόικο (Στέλιος Σπινθουράκης, Ελένη Χιωτάκη)

Διάρκεια: 50 λεπτά

Ημερομηνίες Παραστάσεων

Σάββατο 15,22,29 Δεκεμβρίου και 5 Ιανουαρίου 12:15

Κυριακή 16,23,30 Δεκμεβρίου και 6 Ιανουαρίου 12:15

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 12:15

—————————————————–

“Μαγικά Στολίδια “: Μια διαδραστική παράσταση για παιδιά 1,5 -3,5 ετών, με ηθοποιούς και κούκλες, μουσική, χορό, παιχνίδια και χριστουγεννιάτικα στολίδια! Μια φορά κι έναν καιρό, σε ένα όμορφο χωριό, ζούσαν δύο μικρά παιδιά, ο Κωστής και η Μαριώ!» Κι ένα Χριστουγεννιάτικο βράδυ, αποφάσισαν να στολίσουν το έλατο στην άκρη του χωριού, για να το χαίρονται όλοι-και τα παιδιά και τα ζωάκια! Έφτιαξαν τα στολίδια, μα ξαφνικά- τα στολίδια αυτά έγιναν μαγικά! Περιπέτεια, παιχνίδι και μαγικές στιγμές περιμένουν τους πιο μικρούς μας θεατές!

Κείμενο-Σκηνοθεσία-κατασκευή κουκλών: Ιρίνα Μπόικο

Ερμηνεύουν: Δημήτρης Μάκκας, Ιρίνα Μπόικο (Στέλιος Σπινθουράκης, Μίνα Καθέρη)

Διάρκεια: 50 λεπτά

Ημερομηνίες Παραστάσεων

Σάββατο 15,22,29 Δεκεμβρίου και 5 Ιανουαρίου 11:00

Κυριακή 16,23,30 Δεκεμβρίου και 6 Ιανουαρίου 11:00

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 11:00

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 12:15

——————————————————

“Πρωτοχρονιά στη Χώρα των Χιονανθρώπων”: Μια διαδραστική παράσταση για παιδιά 2,5 -5,5 ετών, με ηθοποιούς, κούκλες, συμμετοχή των παιδιών και πολλές γιορτινές εκπλήξεις! Μια φορά κι έναν καιρό την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, που με χιόνια ήταν σκεπασμένη η Γη, δυο μικρά παιδιά έφτιαξαν έναν μεγάλο Χιονάνθρωπο, ο οποίος ξαφνικά ζωντάνεψε! Χάρηκε πολύ που τώρα μπορούσε να διασχίζει όλο το χωριό, μα βλέποντας στα παράθυρα πως σε κάθε σπίτι ετοιμάζονται να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά, ξαφνικά αισθάνθηκε πολλή μοναξιά. Και τότε τα παιδιά, αποφάσιασαν να τον βοηθήσουν, φίλους να αποκτήσει και μια χαρούμενη Πρωτοχρονιά να ζήσει! Και έτσι τα παιδιά του χωριού με τον Σκύλο, τη Γάτα και όλους τους κατοίκους του δάσους, έφτιαξαν πολλές χιονόμπαλες και με τη βοήθεια των παιδιών – θεατών, συναρμολόγησαν πολλά Χιονανθρωπάκια, δημιουργώντας μια ολόκληρη Χώρα των Χιονανθρώπων και γιορτάζοντας μαζί μια υπέροχη και χαρούμενη Πρωτοχρονιά!

Κείμενο-Σκηνοθεσία-κατασκευή κουκλών: Ιρίνα Μπόικο

Ερμηνεύουν: Δημήτρης Μάκκας, Ιρίνα Μπόικο

Διάρκεια: 50 λεπτά

Ημερομηνίες Παραστάσεων

Σάββατο 15,22,29 Δεκεμβρίου και 5 Ιανουαρίου 17:30

Κυριακή 16,23,30 Δεκεμβρίου και 6 Ιανουαρίου 17:30

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 17:30

————————————————

Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο White Puppet

Χώρος Tέχνης Aσωμάτων: Οδός Αγ.Ασωμάτων 6,Θησείο

Τηλ: 211-8009838


Διαβάστε επίσης:

Φτιάχνουμε με τα παιδιά μας κάρτες Χριστουγέννων: http://www.sinapantima.gr/?p=10428

Στενή: Ο αγαπημένος χειμερινός προορισμός της Εύβοιας: http://www.sinapantima.gr/?p=9435

Έρευνα: Παιδικό κι εφηβικό άγχος-Η δύσκολη διάγνωση και η μη αποτελεσματική θεραπεία: http://www.sinapantima.gr/?p=10326

 

Comments are disabled
Rate this article
5 (100%) 1 vote

Comments are closed.