/ Δημιουργίες / Χειροποίητα βαζάκια για το πασχαλινό τραπέζι

Χειροποίητα βαζάκια για το πασχαλινό τραπέζι

mara on April 27, 2019 - 00:14 in Δημιουργίες
5 (100%) 2 votes

Το πασχαλινό μας τραπέζι είναι πάντα ξεχωριστό, καθώς φιλοξενεί αγαπημένα μας πρόσωπα. Στη διακόσμησή του μπορούμε να προσθέσουμε ακόμα πιο ζωντανές πινελιές, πέρα από τα έντονα χρώματα των βαμμένων αυγών, τοποθετώντας δικές μας κατασκευές. Ζωγραφίζουμε μαζί με τα παιδιά μας γυάλινα βαζάκια, βάζουμε στο εσωτερικό τους άχυρο, σοκολατάκια, κουλουράκια κι ετοιμάζουμε πρωτότυπες εκπλήξεις.

 

Με λίγα υλικά και πολλή φαντασία στολίζουμε το τραπέζι μας με δικές μας δημιουργίες και τις χαρίζουμε στους καλεσμένους μας.

Το πιο εύκολο θέμα που μπορούμε να ζωγραφίσουμε είναι ένα καλάθι με αυγά και φρούτα. Στο καπάκι μπορούμε να κολλήσουμε διάφορα αντικείμενα, όπως κοτοπουλάκια και κορδέλες.

Ένας λαγός, κλαδιά με φύλλα και οι ευχές των ημερών γεμίζουν με υπέροχο τρόπο την επιφάνεια του βάζου. Στο καπάκι ένα πλαστικό καρότο κάνει πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα.

Για να αποφύγουμε λάθη, πριν περάσουμε το μόνιμο χρώμα, καλό είναι με έναν μαρκαδόρο να κάνουμε ένα προσχέδιο. Δεν χρειάζεται να βάψουμε μεγάλο τμήμα του σχεδίου.

Αν γνωρίζουμε το αγαπημένο σχέδιο των μικρών φίλων της συντροφιάς, σίγουρα το καλύτερο δώρο θα είναι αυτό το βάζο με την αγαπημένη τους ζωγραφιά να είναι γεμάτο λιχουδιές. Το βάζο μπορεί να γίνει μια όμορφη μολυβοθήκη μετά.

Χρόνια πολλά με υγεία και πολλά χαμόγελα!


Οι παραπάνω φωτογραφίες ανήκουν στη δημιουργό της σελίδας «Το Συναπάντημα» και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους χωρίς την αναφορά πηγής προέλευσής τους.

The above photos are copyright protected by law and their reproduction without the permission of the creator of the webpage “to sinapantima” is prohibited.


Διαβάστε επίσης:

Διακόσμηση με πασχαλινά κεριά που φτιάχνουμε πολύ εύκολα: http://www.sinapantima.gr/?p=10880

Φαναράκια και δημιουργίες για το πασχαλινό τραπέζι: http://www.sinapantima.gr/?p=8286

 

Comments are disabled
Rate this article
5 (100%) 2 votes

Comments are closed.