/ Δημιουργίες / Διακόσμηση με πασχαλινά κεριά που φτιάχνουμε πολύ εύκολα

Διακόσμηση με πασχαλινά κεριά που φτιάχνουμε πολύ εύκολα

mara on April 15, 2019 - 10:16 in Δημιουργίες
5 (100%) 2 votes

Η πασχαλινή διακόσμηση είναι σίγουρα από τις αγαπημένες μας, καθώς περιλαμβάνει τα έντονα χρώματα της άνοιξης. Αυτές τις μέρες βρίσκουμε την ευκαιρία να περάσουμε χρόνο με τα παιδιά μας και με άτομα που αγαπάμε, δημιουργώντας… Εκτός από τις λαμπάδες, μπορούμε να φτιάξουμε διακοσμητικά κεριά, που θα στολίσουν το εορταστικό τραπέζι μας. Ας δούμε κάποιες ιδέες για πολύ εύκολες κι εντυπωσιακές κατασκευές.

Στο εμπόριο μπορούμε να βρούμε κεριά σε διαφορετικά μεγέθη και χρώματα. Αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε χρωματιστά θέματα από τσόχα, ξύλο και ύφασμα, καλό είναι ως βάση να έχουμε λευκά κεριά.

 Η πασχαλίτσα είναι σίγουρα το αγαπημένο θέμα των ημερών κι ένα πολύ εύκολο σχέδιο κατασκευής. Αν δεν πάρετε έτοιμο σχέδιο, δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να φτιάξετε πασχαλίτσες στο μέγεθος που προτιμάτε.

 Ένα επίσης πολύ εύκολο σχέδιο είναι η τουλίπα και γενικά το λουλούδι. Και σε αυτό το σχέδιο θα χρειαστείτε μόνο δύο χρώματα.

 Για να στερεώσετε καλύτερα το σχέδιο, ειδικά αν είναι από ξύλο κι όχι υφασμάτινο, αλλά και για να κάνετε ακόμα πιο όμορφο το κεράκι σας, μπορείτε να κολλήσετε δαντέλα σε διάφορα χρώματα.

 Δύο κορδέλες σε διαφορετικές αποχρώσεις θα κάνουν το κερί πολύ εντυπωσιακό.

 Πολλές ιδέες για κεριά και λαμπάδες μπορείτε να βρείτε επίσης εδώ: http://www.sinapantima.gr/?p=4604

 Τα περισσότερα κεριά μπορούν από μόνα τους να αποτελέσουν τον βασικό μας στολισμό.

 Μέσα σε πιατέλες και σκεύη με διακοσμητικά άχυρα βάζουμε ακόμα μια πινελιά στην πασχαλινή μας διακόσμηση με το κερί μας. Τα κεριά της φωτογραφίας ήταν λευκά, τα ζωγράφισα και λόγω του κυκλικού τους σχήματος δεν κόλλησα, αλλά στερέωσα με χρωματιστό σύρμα τις πεταλούδες από τσόχα. Περισσότερα εδώ:  http://www.sinapantima.gr/?p=494

Βάζουμε τη φαντασία μας, την καλή μας διάθεση κι όλη μας την αγάπη! Καλές δημιουργίες και καλό Πάσχα να έχουμε με υγεία!


Οι παραπάνω φωτογραφίες ανήκουν στη δημιουργό της σελίδας «Το Συναπάντημα» και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους χωρίς την αναφορά πηγής προέλευσής τους.

The above photos are copyright protected by law and their reproduction without the permission of the creator of the webpage “to sinapantima” is prohibited.


Διαβάστε επίσης:

Μετατρέπουμε απλά κεριά σε υπέροχες λαμπάδες: http://www.sinapantima.gr/?p=10790

Φαναράκια και δημιουργίες για το πασχαλινό τραπέζι: http://www.sinapantima.gr/?p=8286

 

Comments are disabled
Rate this article
5 (100%) 2 votes

Comments are closed.