/ Δημιουργίες / Κατασκευές για παιδικό πάρτι με θέμα το ποδόσφαιρο

Κατασκευές για παιδικό πάρτι με θέμα το ποδόσφαιρο

mara on May 27, 2019 - 12:40 in Δημιουργίες
5 (100%) 2 votes

Επειδή στα περισσότερα αγοράκια αρέσει το ποδόσφαιρο, ίσως κάποια στιγμή θελήσουν να κάνουν πάρτι γενεθλίων σε γήπεδο ποδοσφαίρου. Θα δούμε ιδέες για το πώς μπορείτε να διακοσμήσετε τον χώρο του πάρτι με δικές σας κατασκευές. Φυσικά, αυτές τις κατασκευές μπορείτε να τις στολίσετε σε οποιονδήποτε χώρο και με οποιαδήποτε αφορμή. Οι δημιουργίες αυτές μπορούν να γίνουν και μπομπονιέρες βάφτισης.

 Η ευκολότερη κι αγαπημένη μας λύση για κατασκευές είναι το γυάλινο βαζάκι. Ζωγραφίζουμε έναν παίκτη ποδοσφαίρου ή το σήμα της αγαπημένης  ομάδας του παιδιού μας. Μέσα στο βάζο τοποθετούμε τις χαρτοπετσέτες και τα μαχαιροπίρουνα.

Αν το σχέδιο του ποδοσφαιριστή σάς φαίνεται δύσκολο, μπορείτε να ζωγραφίσετε απλώς δύο μπάλες. Κολλάτε μία κορδέλα στο πάνω μέρος και το βάζο είναι έτοιμο. Το γεμίζουμε με μπαλόνια, γλυκίσματα και το προσφέρουμε ως δώρο στο τέλος του πάρτι.

 

Μία ωραία ιδέα είναι να μετατρέψουμε το βάζο σε μολυβοθήκη, να τοποθετήσουμε στο εσωτερικό του ένα μολύβι σχετικό με το θέμα του πάρτι και να το δωρίσουμε στους μικρούς μας φίλους.

 Πάνω στο τραπέζι στολίζουμε καλαμάκια με μπάλες ποδοσφαίρου. credit

Πολύ εύκολα και πιο γρήγορα γίνονται τα βάζα με τα χρώματα μιας ομάδας. Περνάμε αστάρι κι αφού στεγνώσει, βάφουμε το βάζο στα χρώματα της ομάδας που στηρίζουμε. credit

 Με τη μέθοδο decoupage μπορούμε να αξιοποιήσουμε μεγάλες πλαστικές συσκευασίες γιαουρτιού και να τις διακοσμήσουμε στα τραπέζια του πάρτι. Γεμίζουμε με μικρά γλυκά ή μπαλόνια και παιχνίδια και τα προσφέρουμε.

 Στα κοριτσάκια προσφέρουμε βαζάκια με σχέδιο που τους αρέσει. Μία ιδέα είναι οι μπαλαρίνες.

Υπάρχουν πολύ εύκολα σχέδια για μπαλαρίνες και δεν χρειάζεται όλα τα βάζα να έχουν το ίδιο μέγεθος.

Αν έχετε περισσότερο χρόνο, μπορείτε να βάλετε και χρώμα στις κατασκευές σας. Ξεκινήστε την προετοιμασία τουλάχιστον δύο μήνες νωρίτερα, αν θέλετε να ετοιμάσετε 20 ή περισσότερα βάζα.

Βάζουμε αγάπη και καλή διάθεση κι ετοιμάζουμε ό,τι καλύτερο για το μικρό μας αγγελούδι!


Διαβάστε επίσης:

Διακόσμηση παιδικού πάρτι και βάφτισης

Βάπτιση ή πάρτι γενεθλίων με θέμα τον δεινόσαυρο

Ανανεώνουμε το παιδικό δωμάτιο με δικές μας κατασκευές

 

 

 

Comments are disabled
Rate this article
5 (100%) 2 votes

Comments are closed.