/ Δημιουργίες / Δημιουργίες σε ξύλο

Δημιουργίες σε ξύλο

mara on February 10, 2020 - 09:25 in Δημιουργίες
4.5 (90%) 2 votes

Το ξύλο είναι ένα υλικό που σίγουρα χρειάζεται περισσότερη δουλειά στις κατασκευές, δίνει όμως εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Με την τεχνική του decoupage ένας απλός ξύλινος δίσκος γίνεται διακοσμητικό με vintage διάθεση. Η πιο ασφαλής επιλογή χρώματος είναι το λευκό.

Το κίτρινο είναι φωτεινό χρώμα. Ο δίσκος με ένα ωραίο θέμα γίνεται πολύ ξεχωριστός. Όταν η επιφάνεια της κατασκευής είναι μεγάλη, μπορούμε να χρωματίσουμε το σχέδιο που θα κολλήσουμε με την τεχνική του decoupage ή ακόμα και να ζωγραφίσουμε  περισσότερα αντικείμενα.

Ένα παλιό κασόνι μπορεί να μεταμορφωθεί σε υπέροχο διακοσμητικό. Αφού το ξύσουμε, το βάφουμε. Πολύ εύκολος τρόπος να το στολίσουμε είναι χρησιμοποιώντας σφραγίδες με σχέδια. Επιλέγουμε χρώματα που κάνουν έναν ωραίο συνδυασμό.

Ξύλινα ή χάρτινα κουτιά με μια ζωγραφιά γίνονται όμορφες μπιζουτιέρες. Στο συγκεκριμένο, αφού στέγνωσε το σχέδιο, έριξα χρώμα με γκλίτερ κι αστεράκια και πραγματικά έγινε ένα πανέμορφο κουτί για μια μικρή νεράιδα.

Αν δεν θέλετε να βάφετε όλη την επιφάνεια του ξύλου, μπορείτε απλώς να ζωγραφίσετε κάτι. Το τριαντάφυλλο δεν θα σας δυσκολέψει.

Κι επειδή το αμπαλάζ είναι πολλές φορές εξίσου σημαντικό με το δώρο, με απλά υλικά μπορείτε να εντυπωσιάσετε. Στο συγκεκριμένο έφτιαξα μικρά τριανταφυλλάκια από γκοφρέ.

Comments are disabled
Rate this article
4.5 (90%) 2 votes

Comments are closed.