/ Δημιουργίες / Γυαλί και σπάγκος

Γυαλί και σπάγκος

mara on July 3, 2020 - 11:40 in Δημιουργίες
5 (100%) 2 votes

H καλοκαιρινή διακόσμηση σίγουρα μας φτιάχνει τη διάθεση, μας θυμίζει διακοπές κι εξορμήσεις σε παραλίες. Αξιοποιούμε τα κοχύλια και τις πέτρες που μαζεύουμε και δημιουργούμε με γυαλί και σπάγκο. Στο μπουκάλι αριστερά, αφού έβαλα σπάγκο, κόλλησα δαντέλα σε δύο σήμεια, πάνω και κάτω από το υφασμάτινο καράβι, το οποίο στόλισα με μία χάντρα. Με σπάγκο μπορούμε να καλύψουμε όλη την επιφάνεια του μπουκαλιού ή ένα μόνο τμήμα του, όπως βλέπουμε στα μπουκάλια δεξιά. Credit

To πόσο θα στολίσουμε το βάζο ή το μπουκάλι εξαρτάται από τον χώρο που θα το τοποθετήσουμε. Το βάζο αυτό μπορεί να γίνει μια όμορφη μολυβοθήκη.

Στο συγκεκριμένο δοκίμασα για το κάτω μέρος μια τεχνική που είδα στο διαδίκτυο. Γέμισα μια μικρή λεκάνη με νερό, έριξα μέσα μανό διαφόρων χρωμάτων, βύθισα μετά το βάζο και δημιουργηθήκε αυτό το σχέδιο.

Αν βάλουμε στρας, ξύλινα στολίδια με ευχές, τα μπουκάλια γίνονται διακοσμητικά για τα Χριστούγεννα.

Τα μικρότερα μπορούμε να μην τα γεμίζουμε σε όλη την επιφάνεια με σπάγκο, κορδέλες, δαντέλα, χάντρες κι άλλα στοιχεία.

Βάζουμε στο εσωτερικό το λικέρ που έχουμε φτιάξει και τα δωρίζουμε.

Διαβάστε επίσης:

Ανανεώνουμε τη διακόσμηση αξιοποιώντας παλιά αντικείμενα

Δαχτυλίδια από βότσαλα

Μπουκάλια και βάζα με δαντέλα


Οι παραπάνω φωτογραφίες ανήκουν στη δημιουργό της σελίδας «Το Συναπάντημα» και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους χωρίς την αναφορά πηγής προέλευσής τους.

The above photos are copyright protected by law and their reproduction without the permission of the creator of the webpage “to sinapantima” is prohibited.


 

Comments are disabled
Rate this article
5 (100%) 2 votes

Comments are closed.