/ Δημιουργίες / Ιδέες για δικά μας έργα με χρωματιστό φόντο

Ιδέες για δικά μας έργα με χρωματιστό φόντο

mara on February 8, 2021 - 10:18 in Δημιουργίες
5 (100%) 1 vote

Ένας τρόπος ανανέωσης του σπιτιού μας είναι η αλλαγή των έργων που κοσμούν τους τοίχους. Αν έχετε ζωγραφίσει στο παρελθόν σε λευκό φόντο, σας προτείνω να δοκιμάσετε το χρώμα για αλλαγή.  Σε ανοιχτόχρωμους τοίχους η αντίθεση είναι μοναδική!


Χρησιμοποίησα ακρυλικά χρώματα: γαλάζιο, καφέ, σκούρο γκρι και το σχέδιο το έκανα με χρυσό. Το θετικό που έχουν τα σκούρα χρώματα είναι ότι τα λάθη καλύπτονται πολύ εύκολα- αν περάσουμε μία επιπλέον στρώση- και συνεχίζουμε μόλις στεγνώσει.
 Ακόμα κι όταν η επιφάνεια είναι μεγάλη, μη διστάσετε να βάλετε σκούρο χρώμα. Ένα ωραίο σχέδιο θα τραβήξει το βλέμμα ούτως ή άλλως.

 Το θέμα θα το καθορίσει ο χώρος, όπου θα τοποθετηθεί. Για το σαλόνι ή το καθιστικό, ωραία και πολύ εύκολα θέματα είναι τα θαλασσινά.

 Μπορείτε να κολλήσετε σχέδια από γύψο, για να κάνετε ακόμα πιο εντυπωσιακό το έργο σας.

Για το παιδικό δωμάτιο οι συνδυασμοί είναι επίσης πολλοί και δεν πρέπει να περιορίσετε τη φαντασία σας.

Αν θέλετε να αποφύγετε τη ζωγραφική, μπορείτε να φτιάξετε με τα παιδιά σας διάφορα σχέδια από τσόχα, χαρτί, ύφασμα και να τα κολλήσετε στον καμβά. Στη θέση της κορνίζας, μια καλή ιδέα είναι να κολλήσετε χρωματιστό σπάγκο.

 

 

 Για το τέλος άφησα το έργο που έκανα για ένα αγαπημένο μου μικρό πλασματάκι.  Όταν η επιφάνεια είναι καλυμμένη με έντονο χρώμα και δεν έχει λευκό φόντο, σίγουρα το κάδρο είναι πολύ ταιριαστό για παιδικό δωμάτιο.

 

Comments are disabled
Rate this article
5 (100%) 1 vote

Comments are closed.