/ Δημιουργίες / Δημιουργίες αγάπης

Δημιουργίες αγάπης

mara on February 1, 2019 - 09:40 in Δημιουργίες
4.3 (86.67%) 6 votes

Ίσως ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που κάποιοι εκδηλώνουν την αγάπη τους πιο έντονα λόγω και της ημέρας των ερωτευμένων. Το Συναπάντημα ταξίδεψε και φωτογράφισε τις νέες του δημιουργίες αγάπης για να δώσει ιδέες σε εσάς, που και αυτή τη χρονιά θέλετε να δώσετε το μήνυμα αγάπης με μια δική σας κατασκευή…

 Θα χρειαστείτε υφάσματα σε διάφορα σχέδια, κλωστές και διακοσμητικά στοιχεία που θα αγοράσετε ή θα βρείτε σε μπομπονιέρες, παλιά σας αντικείμενα: ξύλινα, υφασμάτινα, κουμπιά, χάντρες, πον πον. Οι συγκεκριμένες καρδιές γίνονται πάρα πολύ εύκολα, δεν χρειάζονται καν ράψιμο. Κόβουμε δύο κομμάτια ύφασμα σε σχήμα καρδιάς και τα κολλάμε μεταξύ τους, αφού γεμίσουμε το εσωτερικό τους με βαμβάκι και περάσουμε μέσα τις δύο άκρες της κορδέλας, από όπου θα κρέμεται. Στην αριστερή καρδιά κόλλησα ένα πον πον που έφτιαξα από μαλλί και στο κάτω μέρος πέρασα μία κορδέλα με ένα υφασμάτινο καράβι. Στην καρδιά που βρίσκεται στα δεξιά κρέμασα ένα ξύλινο πουλάκι.

 Με τον ίδιο τρόπο έφτιαξα και τη συγκεκριμένη. Κόλλησα επίσης στο εσωτερικό ένα φτερό κι άφησα το μεγαλύτερο κομμάτι να βγαίνει έξω.

 Ακόμα και η πιο απλή καρδιά είναι πολύ εντυπωσιακή, αρκεί να βρείτε ένα ωραίο ύφασμα και μια ταιριστή κορδέλα, όχι απαραίτητα ίδιου χρώματος. Αυτές τις υφασμάτινες καρδιές μπορείτε να τις αρωματίσετε ή και να τις γεμίσετε με αρωματικά άλατα, ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν στη ντουλάπα, σε συρτάρια, για να αρωματίζουν τα ρούχα σας.

 Με χαρτί κατασκευών επίσης μπορούμε να φτιάξουμε εντυπωσιακές καρδιές. Παίρνουμε τουλάχιστον τέσσερα διαφορετικά σχέδια, τα οποία τα κόβουμε σε σχήμα καρδιάς και τα κολλάμε μεταξύ τους.

 Ένα πολύ ξεχωριστό στολίδι για το αγαπημένο μας πρόσωπο.

 Όσοι ασχολούνται λίγο περισσότερο με τις κατασκευές, μπορούν να ράψουν την καρδιά και να τη στολίσουν με διάφορα σχέδια.

Η αγάπη είναι το πιο αγνό δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε και είναι ευλογία να μην ξεχνάμε να τη γιορτάζουμε με κάθε ευκαιρία!


Οι παραπάνω φωτογραφίες ανήκουν στη δημιουργό της σελίδας «Το Συναπάντημα» και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους χωρίς την αναφορά πηγής προέλευσής τους.

The above photos are copyright protected by law and their reproduction without the permission of the creator of the webpage “to sinapantima” is prohibited.


Διαβάστε επίσης:

Χειροποίητες καρδιές για τον μήνα της αγάπης…: http://www.sinapantima.gr/?p=9688

Μπουκάλια και βάζα με δαντέλα: http://www.sinapantima.gr/?p=6782

Ray Bartkus: Ο εικαστικός καλλιτέχνης που μύησε τον κόσμο στην Τέχνη της αντανάκλασης: http://www.sinapantima.gr/?p=10624

Comments are disabled
Rate this article
4.3 (86.67%) 6 votes

Comments are closed.