/ Δημιουργίες / Γάμος ή βάπτιση με θέμα το ηλιοτρόπιο

Γάμος ή βάπτιση με θέμα το ηλιοτρόπιο

mara on March 8, 2019 - 10:37 in Δημιουργίες
5 (100%) 4 votes

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα ζευγάρια αναλαμβάνουν τη διακόσμηση του γάμου τους ή της βάπτισης του παιδιού τους, χωρίς τη βοήθεια κάποιου επαγγελματία. Το Συναπάντημα ταξίδεψε στην Πάρο για τον γάμο ενός υπέροχου ζευγαριού και θα σας δείξει κάποιες από τις δημιουργίες του με θέμα το ηλιοτρόπιο. Τις ίδιες μπομπονιέρες και την ίδια διακόσμηση μπορείτε να έχετε και για τη βάπτιση του παιδιού σας.

 Ο χώρος, όπου γίνεται το μυστήριο και το τραπέζι, φυσικά καθορίζει και τη διακόσμηση.

 Το ηλιοτρόπιο ταιριάζει πολύ με το λευκό και το μπεζ χρώμα. Μία ιδιαίτερη κι εναλλακτική μπομπονιέρα είναι χωρίς κουφέτα, αλλά με σπόρους του υπέροχου αυτού λουλουδιού.

 Αν δεν θέλετε πουγκί, μπορείτε να τοποθετήσετε τα κουφέτα σε χάρτινο χωνί. Το συγκεκριμένο είναι κατάλληλο και για το ρύζι.

 Στο συγκεκριμένο κουτί, όπου τοποθετήθηκαν οι μπομπονιέρες, ζωγράφισα ένα μεγάλο ηλιοτρόπιο κι έγραψα τα αρχικά των ονομάτων του ζευγαριού και την ημερομηνία γάμου. Κόλλησα μπεζ κορδέλα, δαντέλα και δύο πλαστικά λουλούδια.

 Στο τραπέζι μέσα στο πιάτο βάζουμε συνήθως τις μπομπονιέρες. Μία ωραία ιδέα είναι να φτιάξουμε δαχτυλίδια από μπαμπού για τις πετσέτες μας και να κολλήσουμε το λουλούδι του θέματός μας.

 Γύρω από το λουλούδι κόλλησα δαντέλα.

 Με τον ίδιο τρόπο το αλατοπίπερο και τα μαχαιροπίρουνα μπορούν να στολιστούν. (credit: pinterest)

 Τις καρέκλες της δεξίωσης ή του χώρου όπου γίνεται η τελετή μπορούμε επίσης να τις στολίσουμε με φρέσκα λουλούδια ή πλαστικά. (credit: pinterest)

 (credit: pinterest)

Ένας πρωτότυπος τρόπος να στολίσουμε τις καρέκλες, όταν δεν έχουμε πολλούς καλεσμένους, είναι να ζωγραφίσουμε τα ονόματά τους σε ξύλινες επιφάνειες.

 Για διακόσμηση ή πρωτότυπη μπομπονιέρα μπορείτε να έχετε ξύλινες γλάστρες. Ζωγραφίστε το θέμα σας ή στολίστε τες με τη μέθοδο του decoupage.

Κάντε αξέχαστη τη σημαντική αυτή μέρα με δικές σας δημιουργίες!


Οι παραπάνω φωτογραφίες ανήκουν στη δημιουργό της σελίδας «Το Συναπάντημα» και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους χωρίς την αναφορά πηγής προέλευσής τους.

The above photos are copyright protected by law and their reproduction without the permission of the creator of the webpage “to sinapantima” is prohibited.


Διαβάστε επίσης:

Μεταμορφώνουμε γυάλινα βαζάκια σε υπέροχα διακοσμητικά: http://www.sinapantima.gr/?p=9877

Sylvie Facon: Η κοινωνική λειτουργός που έγινε σχεδιάστρια φορεμάτων-έργων Τέχνης: http://www.sinapantima.gr/?p=10721

Το πιο εύκολο και νόστιμο τζίζκεϊκ: http://www.sinapantima.gr/?p=10697

Comments are disabled
Rate this article
5 (100%) 4 votes

Comments are closed.