/ Προτάσεις / Οι τυχεροί των προσκλήσεων για τις μουσικές βραδιές στη «Σφίγγα»

Οι τυχεροί των προσκλήσεων για τις μουσικές βραδιές στη «Σφίγγα»

mara on October 10, 2017 - 18:40 in Προτάσεις
5 (100%) 1 vote

 

Το Συναπάντημα– ως χορηγός επικοινωνίας- εξασφάλισε διπλές προσκλήσεις για παραστάσεις που θα ανέβουν αυτή τη σεζόν σε πολλές, γνωστές θεατρικές και μουσικές σκηνές. 

sfigga_11  

Στο πλαίσιο συνεργασίας με τη μεγάλη μουσική σκηνή «Σφίγγα», το Συναπάντημα εξασφάλισε συνολικά 40 διπλές προσκλήσεις και ανακοινώνει σταδιακά τους τυχερούς.

Κατόπιν κλήρωσης οι τυχεροί των δέκα διπλών προσκλήσεων για αυτή την εβδομάδα είναι οι ακόλουθοι. (Τα ονόματά τους είναι, όπως αυτά εμφανίζονται στο προφίλ τους στο Fb ή στα e-mail που έστειλαν για να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό):

Πέντε διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου:

1) Apostolos Alex

2) Μαρία Παπαδοπούλου

3) Νάσια Παντελή

4) Χαρά Δεματά

5) Ελένη Μαυρή

 

sfigga_07Περιδιαβαίνοντας στα μονοπάτια της μουσικής παράδοσης, καθένας από τη δική του μάνα-γη, ο Δημήτρης Υφαντής (Καίγομαι και σιγολιώνωΜυστικά πως σ’ αγαπώ) και ο Haig Yazdjian (Ξενιτιά – Bingeol) συναντιούνται την Παρασκευή 20 και την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, συνεχίζοντας έτσι μια φιλία που μετρά πάνω από είκοσι χρόνια! Σεμνοί και ιδιαίτεροι και οι δύο έχουν δώσει τη δική τους αισθητική προσέγγιση στον σύγχρονο ελληνικό “ethnik”  ήχο. Ένας κόσμος πλούσιων εμπειριών από προηγούμενες μεγάλες συνεργασίες, ενορχηστρώσεις και συνθέσεις, ξεδιπλώνεται στη σκηνή παντρεύοντας τα φαινομενικά αντίθετα. Χιούμορ, ρυθμός, ταξιδιάρικες μελωδίες, προσφέρονται ειλικρινά και άμεσα στον κόσμο.

Ώρα έναρξης: 22.30

Τιμή εισόδου στο μπαρ: 12  ευρώ με μπύρα ή κρασί

—————————————————-

Πέντε διπλές προσκλήσεις για το Σάββατο 21 Οκτωβρίου: 

1) Martha Petridis

2) Ρένα Χατζηγιάννη

3) Κατερίνα Χρήστου

4) Γιώργος- Αγγελική Πάνου

5) Haris Apostolis 

 

sfigga_02Η Ρίτα Αντωνοπούλου, στη σημαντικότερη στιγμή της πορείας της, συναντά τον σπουδαίο πιανίστα Θοδωρή Οικονόμου, έναν από τους πιο καταξιωμένους νέους Έλληνες συνθέτες θεατρικής και κινηματογραφικής μουσικής. Μια μουσική σύμπραξη για τη χαρά της δημιουργίας, την ανακάλυψη μέσα από το παιχνίδι, τη φλόγα που καίει, τη στιγμή που περικλείει τα πάντα. Ένα πιάνο, μια φωνή, δυο άνθρωποι που καίγονται επί σκηνής, μας παίρνουν από το χέρι και πάμε…

Η Ρίτα Αντωνοπούλου θα βρεθεί στη Μουσική Σκηνή «Σφίγγα» για 4 παραστάσεις: 21, 28 Οκτωβρίου και 4,11 Νοεμβρίου.

Ώρα έναρξης: 22.30

Τιμή εισόδου στο μπαρ: 12  ευρώ με μπύρα ή κρασί

 

—————————————————————

sfigga_10 H Eλένη Καρακάση τις Τρίτες του Νοεμβρίου (7, 14, 21 & 28/11) με μία νέα μουσική παράσταση,  κάνει βουτιά στις… θάλασσες μέσα μας. Αυτές τις θάλασσες που κρύβουν σκοτάδια και μαργαριτάρια. Μετά τις sold out εμφανίσεις της την περασμένη σεζόν με τα «Θανατερά – Κηδεία μετά μουσικής», η Ελένη Καρακάση με την υπέροχη φωνή της και το μοναδικό της ταμπεραμέντο μάς καλεί σε ένα εντελώς διαφορετικό κι απρόσμενο θαλασσινό μουσικό ταξίδι. Από το «Πάτωμα» και τo «Πέλαγο είναι βαθύ» μέχρι το «Όνειρο δεμένο» και το «Μοιάζεις κι εσύ με θάλασσα» το ταξίδι στις «θάλασσες μέσα μας» κρύβει πελάγη χωρίς άκρη, απάνεμα λιμάνια, φουρτούνες και ηλιοβασιλέματα, νησιά που αράζουμε κι άλλα που αφήνουμε πίσω μας, μέρες που η θάλασσά μας γεμίζει σμαράγδια κι άλλες που παίρνει αυτό το χρώμα του γκρίζου… Γιατί όπως λέει και ο Διονύσης Σαββόπουλος: «Μια θάλασσα μικρή, στο δάκρυ, στο τραγούδι, στο κάθε σου φιλί…».

Παίζουν οι μουσικοί: Δημήτρης Κουφογιώργος (μπουζούκι, κιθάρα), Ανδρέας Καρανίκας (πιάνο, φωνή), Στέλιος Φραγκούς (μπάσο, φωνή), Στρατής Σκουρκέας (κρουστά)

Καλλιτεχνική επιμέλεια – Κείμενα: Δημήτρης Χαλιώτης

Ενορχηστρώσεις: Δημήτρης Κουφογιώργος

Επιμέλεια βίντεο παράστασης: Στέφανος Κοσμίδης

Φωτισμοί: Βασίλης Νικολόπουλος

Ήχος: Γιώργος Τσατσούλης

Art direction: Sugahtank

Ώρα έναρξης: 21.30

Τιμή εισόδου: 12  ευρώ με μπύρα ή κρασί

 ————————————–

sfigga_04Το ανερχόμενο συγκρότημα “Garaz Band”, έχοντας ήδη έτοιμο το πρώτο δείγμα προσωπικής του δουλειάς, ξεκινά τις live εμφανίσεις του την Κυριακή 22 Οκτωβρίου.  Το πρόγραμμα της εμφάνισης αυτής είναι γεμάτο εκπλήξεις και ιδιαίτερες διασκευές από τη ροκ και ποπ ελληνική μουσική. Οι “Garaz Band” είναι οι: Θοδωρής Παναγιώτου στη φωνή, Κώστας Σακούτης στην κιθάρα, Λευτέρης Κεκεμπάνος στα πλήκτρα, Αλέξης Ζυγαρόπουλος στο μπάσο και Άγγελος Πρέμτης στα τύμπανα.

Ώρα έναρξης: 21.00
Γενική είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί

————————————

sfigga_06 Μια νέα ερμηνεύτρια, η Ειρήνη Κοξαράκη, ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή της «Σφίγγας» την Κυριακή 29 Οκτωβρίου. Με αφορμή το πρώτο της τραγούδι με τίτλο «Στιγμές στο κενό» που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες κι αποτελεί προπομπό της πρώτης ολοκληρωμένης δισκογραφικής της δουλειάς, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που βασίζεται σε αυτό το νέο υλικό, αλλά κι επιλογές από γνωστά κι αγαπημένα κλασσικά έντεχνα, ροκ και ρετρό τραγούδια.

Οι μουσικοί που τη συνοδεύουν είναι οι: Στέλιος Τσάκας (πιάνο/ πλήκτρα/ ακορντεόν/ ακουστική κιθάρα/ φωνητικά), Ιάσονας Θεόδωρος Μαυρογεώργος (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα), Κώστας Στάικος (σαξόφωνο soprano – alto – tenor, φλάουτο/ κλαρινέτο/ φωνητικά), Γιώργος Πολίτης (ηλεκτρικό μπάσο/ φωνητικά) και Richard Φώτης Κοκαβέσης (τύμπανα/ τρομπέτα/ φωνητικά).

Επιμέλεια προγράμματος/ Ενορχηστρώσεις: Richard Φώτης Κοκαβέσης

Σκηνοθεσία: Ελένη Κορακάκη

Ώρα έναρξης: 21.30

Τιμή εισόδου: 12  ευρώ με μπύρα ή κρασί

————————————————-

sfigga_05Ο Χρήστος Νινιός, ανεβαίνει στη σκηνή της Σφίγγας την τελευταία Πέμπτη του Οκτωβρίου και την πρώτη Πέμπτη του Νοεμβρίου (26/10 & 2/11)  με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα! Ο ανερχόμενος τραγουδοποιός και ερμηνευτής, έγινε ευρύτερα γνωστός με τα τραγούδια του «Γράμμα στο Θεό» και «Καημός». Για δύο μοναδικές βραδιές θα παρουσιάσει τραγούδια από το νέο του άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο από την Feelgood Records (με πρώτο single το «Αγαπημένη», ένα ντουέτο με τον Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη), αλλά και διασκευές αγαπημένων του τραγουδιών, που έχουν καθορίσει το μουσικό του ύφος.

Οργάνωση παραγωγής: Cricos Ο Χρήστος Νινιός, ανεβαίνει στην σκηνή της Σφίγγας την τελευταία Πέμπτη του Οκτωβρίου και την πρώτη Πέμπτη του Νοεμβρίου (26/10 & 2/11)

CHRISTOS NINIOS | Official Facebook Page:https://www.facebook.com/christos13.ninios/

“Γράμμα στο Θεό» >>  https://youtu.be/jMNwf9bzgjc

“Καημός” >> https://youtu.be/mK-JdjQQ_zU

Ώρα έναρξης: 21.30

Τιμή εισόδου: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

 ———————————————————————————————

Οι τυχεροί των πέντε διπλών προσκλήσεων για το Σάββατο 14 Οκτωβρίου:

1) Κατερίνα Κολλιοπούλου

2) Έλενα Γιαννακάκη

3) Ευγενία Μητσάκη

4) Καλλιρρόη Στρατηγέα

5) Κωνσταντίνος Μπαρδάκας

Λεπτομέρειες για τη βραδιά:

sfigga_03Ο συνθέτης και ερμηνευτής Γιάννης Μαθές και ο στιχουργός Μάνος Σαγκρής παρουσιάζουν ζωντανά τα τραγούδια της πρώτης δισκογραφικής τους δουλειάς, με τίτλο «Ανήλικο», που κυκλοφορεί από τη «Μικρή Άρκτο». Νέα τραγούδια για την ενηλικίωση σε έναν ανήλικο κόσμο που ψάχνει την ταυτότητά του. Πιάνο, βιολί, τρομπόνι, μπάσο, τύμπανα, videoart και μια φωνή ενώνουν τις μουσικές του κόσμου.  Ένα ηπειρώτικο μπλέκεται με μια bossanova, και ένα blues γίνεται λαϊκό τραγούδι, μέσα από τις πρωτότυπες ενορχηστρώσεις του Γιάννη Μαθέ και της μπάντας. Πέρα από τα καινούρια τραγούδια, θα ακουστούν γνωστά και αγαπημένα ρεφραίν του Χατζιδάκι, του Σαββόπουλου, του Ξαρχάκου κ.ά., σε απρόσμενες διασκευές και ήχους από τη Δύση ως την Ανατολή και από την εσωτερική ερμηνεία μέχρι το διονυσιακό ξεφάντωμα. Το πρωτότυπο VideoArt και οι φωνές του Γρηγόρη Βαλτινού και της Φιλαρέτης Κομνηνού φωτίζουν τη μουσική διαδρομή του «Ανήλικου»,  μετατρέποντάς την σε μια δίωρη οπτικοακουστική συναυλία!

Παίζουν οι μουσικοί: Γιάννης Καφετζόπουλος (πιάνο, πλήκτρα), Γιάννης Αρβανιτάκης (τρομπόνι), Κλεόδωρος Αγόρας (βιολί), Μάρκος Αγραφιώτης (κοντραμπάσο), Βασίλης Χωριανόπουλος (τύμπανα).

Ακούγονται οι: Γρηγόρης Βαλτινός, Φιλαρέτη Κομνηνού

Video & Εικαστική επιμέλεια: Βίλη Χισκάκη & Μάνος Σαγκρής

Ενορχηστρώσεις: Γιάννης Μαθές & μπάντα

Ώρα έναρξης: 22.30

Τιμή εισόδου: 12  ευρώ με μπύρα ή κρασί

——————————————————————–

Μουσική σκηνή Σφίγγα: Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής- (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

sfigamusic@gmail.com

————————————–

*Οι προσκλήσεις δίνουν τη δυνατότητα δωρεάν εισόδου στη μουσική σκηνή, δεν μπορούν να μεταφερθούν σε άλλη ημερομηνία και δεν περιλαμβάνουν ποτό.

————————————-

Διαβάστε επίσης:

Κερδίστε προσκλήσεις για τις παραστάσεις στο El Convento Del Arte: http://www.sinapantima.gr/?p=9077

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Το αγόρι με τη βαλίτσα» με την υπογραφή του Η.Καρελλά: http://www.sinapantima.gr/?p=9048

Μπάνσκο: Ο παράδεισος των σκιέρ: http://www.sinapantima.gr/?p=6519

Υπέροχες μεταμορφώσεις παλιών αντικειμένων και ανακυκλώσιμων υλικών: http://www.sinapantima.gr/?p=8995

 

 

 

 

 

 

0 POST COMMENT
Rate this article
5 (100%) 1 vote

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *