/ Δημιουργίες / Ζωγραφική σε βάζα

Ζωγραφική σε βάζα

mara on February 9, 2018 - 11:31 in Δημιουργίες
5 (100%) 1 vote

Έχουμε δει μέχρι τώρα πολλές φορές μεταμορφώσεις βάζων με τη μέθοδο του decoupage. Με γκλίτερ, κορδέλες, δαντέλες, κουμπιά, πέρλες, αυτοκόλλητα έχουμε φτιάξει πάρα πολύ ωραία διακοσμητικά και θα φτιάξουμε πολλά ακόμα. Επειδή, όμως, η ζωγραφική – όσο απλό και να είναι το σχέδιο- πάντα κάνει την κάθε επιφάνεια πιο εντυπωσιακή, θα σας δείξω κάποια βάζα που ζωγράφισα. Σίγουρα τα συγκεκριμένα σχέδια δεν είναι τόσο απλά, όσo είναι άλλα που κατά καιρούς σας δείχνω. Αλλά πραγματικά αλλάζουν την όψη ενός απλού βάζου κι αξίζει να τα δείτε.

zografiki_vazo_01 Σε όλα τα βάζα χρησιμοποίησα ανεξίτηλο μαρκαδόρο κι ακρυλικά χρώματα. Πρώτα πέρασα αστάρι, μετά έβαψα με λευκό χρώμα, έκανα τα σχέδια και στο τέλος πέρασα όλη την επιφάνεια με βερνίκι.

zografiki_vazo_04 Ένα βαζάκι, που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ως μολυβοθήκη ή να βάλουμε μέσα σοκολατάκια και να το δωρίσουμε.

zografiki_vazo_03 Το μέγεθος του συγκεκριμένου βάζου με βοήθησε να κάνω μία μεγάλη ζωγραφιά. zografiki_vazo_07 Το καπάκι επίσης προσφέρεται για μια όμορφη ζωγραφιά.

zografiki_vazo_02 Ο πιανίστας. Ένα βάζο για μουσικόφιλους…

zografiki_vazo_05 Ο ιδιωτικός ερευνητής…

zografiki_vazo_06 Ο άνδρας που χορεύει ζεϊμπέκικο.

Η διαφορά με τα βάζα του decoupage είναι ότι τα συγκεκριμένα μπορούμε να τα αφήσουμε τελείως σκέτα. Δεν χρειάζονται κορδέλες, αυτοκόλλητα κι άλλα διακοσμητικά.

——————————————————————————————————-

Οι παραπάνω φωτογραφίες ανήκουν στη δημιουργό της σελίδας «Το Συναπάντημα» και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους χωρίς την αναφορά πηγής προέλευσής τους.

The above photos are copyright protected by law and their reproduction without the permission of the creator of the webpage “to sinapantima” is prohibited.

—————————————————————————————————-

Διαβάστε επίσης: 

Χειροποίητες καρδιές για τον μήνα της αγάπης…: http://www.sinapantima.gr/?p=9688

Κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά και παλιά αντικείμενα: http://www.sinapantima.gr/?p=9653

Η δασκάλα που δώρισε τη ζωή σε μαθήτρια του σχολείου της: http://www.sinapantima.gr/?p=9623

 

1 POST COMMENT
Rate this article
5 (100%) 1 vote

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comments