/ Δημιουργίες / Μετατρέπουμε απλά κεριά σε υπέροχες λαμπάδες

Μετατρέπουμε απλά κεριά σε υπέροχες λαμπάδες

mara on April 4, 2019 - 09:00 in Δημιουργίες
5 (100%) 1 vote

Κάθε χρόνο βλέπουμε μαζί ιδέες για τις πασχαλινές μας κατασκευές. Το Συναπάντημα  παρουσιάζει τις φετινές του δημιουργίες για εσάς που και φέτος θα φτιάξετε μόνοι σας τις λαμπάδες σας.

 Δεν ξεχνάμε ότι οι λαμπάδες μπορούν να γίνουν υπέροχα διακοσμητικά για το πασχαλινό μας τραπέζι, οπότε μπορούν να είναι όσο εντυπωσιακές θέλουμε. (Πηγή της φωτογραφίας στα αριστερά: http://www.stonegableblog.com/easter-bloom-tablescape)

 Tα vintage θέματα είναι δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Στις συγκεκριμένες λαμπάδες, πέρα από τα σχέδια, κόλλησα στρας και βεραμάν δαντέλα.

 Σε αυτές με ρομαντική διάθεση ταιριάζουν πολύ οι δαντέλες και τα φτερά. Δείτε περισσότερες εδώ: http://www.sinapantima.gr/?p=6996

 Δαντέλα, πούλιες, κορδέλες, υφασμάτινα διακοσμητικά στοιχεία, πον πον. Μία υπέροχη λαμπάδα για μικρές και μεγάλες κυρίες.

 Δεν διστάζουμε να πάρουμε πολύχρωμα κεριά. Υπάρχουν πάντα τα υλικά, που μπορούν να τα αναδείξουν. Στο συγκεκριμένο κόλλησα πορτοκαλί στρας και λευκή δαντέλα.

 Η πιο εύκολη κατασκευή είναι φυσικά τα έτοιμα σχέδια με διάφορες κορδέλες. Όταν το κερί είναι αρωματικό, η λαμπάδα γίνεται ακόμα πιο ιδιαίτερη. Περισσότερες: http://www.sinapantima.gr/?p=4912

 Αν ζωγραφίζετε, με ειδικά χρώματα κι ένα απλό σχέδιο θα μεταμορφώσετε το κερί σας σε πραγματικό στολίδι. Δείτε περισσότερες ιδέες: http://www.sinapantima.gr/?p=346

 


Οι παραπάνω φωτογραφίες ανήκουν στη δημιουργό της σελίδας «Το Συναπάντημα» και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους χωρίς την αναφορά πηγής προέλευσής τους.

The above photos are copyright protected by law and their reproduction without the permission of the creator of the webpage “to sinapantima” is prohibited.


Διαβάστε επίσης:

Βάφουμε τα αυγά… αλλιώς: http://www.sinapantima.gr/?p=9794

Φαναράκια και δημιουργίες για το πασχαλινό τραπέζι: http://www.sinapantima.gr/?p=8286

Πασχαλινά Έθιμα: http://www.sinapantima.gr/?p=4912

 

 

Comments are disabled
Rate this article
5 (100%) 1 vote

Comments are closed.