/ Δημιουργίες / Το Συναπάντημα φωτογραφίζει στο Βερολίνο τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες του

Το Συναπάντημα φωτογραφίζει στο Βερολίνο τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες του

mara on November 12, 2018 - 09:46 in Δημιουργίες
5 (100%) 1 vote

Το Συναπάντημα επέλεξε το Βερολίνο για να φωτογραφίσει τις φετινές του χριστουγεννιάτικες δημιουργίες. Κυρίαρχο στοιχείο το ξύλο. Ζωγραφική πάνω σε κομμάτια ξύλου με ακρυλικά χρώματα και γκλίτερ με θέματα από την αγαπημένη εορταστική περίοδο μικρών και μεγάλων.

   Πολύ εύκολο θέμα είναι το αγγελάκι. Χρωματίστε μόνο τα μαλλιά και το ρούχο κι αφήστε την υπόλοιπη επιφάνεια του ξύλου στο φυσικό της χρώμα.

   Σίγουρα όλοι μπορούμε να σχεδιάσουμε ένα απλό κεράκι και να μετατρέψουμε το ξύλο σε υπέροχο διακοσμητικό.

  Γράψτε το δικό σας μήνυμα των Χριστουγέννων και κολλήστε έτοιμα ξύλινα σχέδια, που θα βρείτε στο εμπόριο. Αυτή μπορεί να είναι η δική σας κάρτα ευχών.

   Αν προτιμάτε τη μέθοδο του decoupage, μην αφήνετε το σχέδιο χωρίς τη δική σας πινελιά. Μπορείτε να το χρωματίσετε- όταν στεγνώσει η ειδική κόλλα- με ακρυλικά χρώματα και γκλίτερ.

Μία πολύ εύκολη κατασκευή είναι η μετατροπή ενός μπουκαλιού σε στολίδι. Κολλήστε κορδέλες ή σπάγκο και  ξύλινα διακοσμητικά. Γεμίστε το μπουκάλι με λικέρ και δωρίστε το. Ένα πρωτότυπο και πολύτιμο δώρο για άτομα που αγαπάτε. 


Οι παραπάνω φωτογραφίες ανήκουν στη δημιουργό της σελίδας «Το Συναπάντημα» και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους χωρίς την αναφορά πηγής προέλευσής τους.

The above photos are copyright protected by law and their reproduction without the permission of the creator of the webpage “to sinapantima” is prohibited.


Διαβάστε επίσης:

Βάπτιση ή πάρτι γενεθλίων με θέμα τον δεινόσαυρο: http://www.sinapantima.gr/?p=9944

Παιδική σκηνή του θεάτρου «Το Τρένο στο Ρουφ»: http://www.sinapantima.gr/?p=10274

Έρευνα: Παιδικό κι εφηβικό άγχος-Η δύσκολη διάγνωση και η μη αποτελεσματική θεραπεία: http://www.sinapantima.gr/?p=10326

Comments are disabled
Rate this article
5 (100%) 1 vote

Comments are closed.